Gündem
31 Mar 2024 11:04 Son Güncelleme: 31 Mar 2024 11:11

İYİ Parti lideri Meral Akşener oyunu kullandı! "Ankara'da seçim çok ilginç geçecek"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Ankara'daki evin kirası yüksek olduğu için İstanbul'daki evimizi kiraya verdik. Onun kirasıyla buradaki evin kirasını ödüyoruz. İşte bunlar konuşulmalı" dedi. Akşener ayrıca, "Sizlerin durumu da hiç konuşulmuyor. Sendikanız bile yok. Yerel basın çok düşük alıyor. Bunlar konuşulmalı" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Akşener, "Gerçekten hür ve müstakil olarak ve ittifak siyasetine mahkum olmadan bu ucube sistemin dayattığı sistemin dışına çıkmak elbette çok yorucu. Bana göre partim haksızlığa uğradı ve iftiralarla karşı karşıya kaldık. Zorlu bir süreçti. Ben miting yerine ilçe ve il merkezlerinde esnaf gezisi yaptım. Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"Ankara'da seçim çok ilginç geçecek"
Ankara'daki tabloyu yorumlayan Akşener, "Ankara'da çok ilginç geçecek" dedi.

 Ankara'da kiralık eve çıktıklarını söyleyen Akşener, "Ankara'daki evin kirası yüksek olduğu için İstanbul'daki evimizi kiraya verdik. Onun kirasıyla buradaki evin kirasını ödüyoruz. İşte bunlar konuşulmalı" ifadelerini kullandı.

"Her şey iyi olacak"
İstanbul için yorumu sorulan Akşener, "Her şey iyi olacak" cevabını verdi. 

Basın emekçilerinin maaşlarının hiç konuşulmadığını belirten Akşener, "Sizlerin durumu da hiç konuşulmuyor. Sendikanız bile yok. Yerel basın çok düşük alıyor. Bunlar konuşulmalı" dedi.