Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 2

Genç kadın, Çelebi'den şiddet gördüğünü iddia ederek Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olmuştu. Kılıçoğlu, darp raporunu da yanına alarak Çelebi hakkında kendisine ve bulunduğu konuta, okula ve iş yerine bir ay süreyle yaklaşmama kararı çıkartmıştı.

25
Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 3

GÜNAYDIN'ın magazin gündemine taşıdığı olay sonrası Çelebi, hakkında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu iddia ederek Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurup erişim engeli talebinde bulundu.

35
Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 4

Hakimliğe sunulan dilekçede, Çelebi'nin ülkenin en saygın üniversitelerinde eğitim görüp otomotiv yan sanayisinde ticaret yapan bir iş adamı olduğu anlatıldı. Çelebi, Kılıçoğlu tarafından kendisinin darp edildiğini, bu konu hakkında da savcılığa şikayette bulunduğunu ifade etti.

45
Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 5

Söz konusu haberlerle hakaret ve özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiğini beyan eden Çelebi'nin talebini değerlendiren hakimlik; bu haberlerde hukuka aykırılığın ve kişilik haklarına müdahalenin bulunmadığına, basın özgürlüğü kapsamında olduğuna kanaat getirerek talebi reddetti.

55