Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım..

Rallici Can Çelebi’nin şiddete uğradığını söyleyen yeni sevgilisi Kübra Senemay Kılıçoğlu, aldığı darp raporuyla Aile Mahkemesi’ne başvurup Can Çelebi hakkında, bir ay süreyle kendisine yaklaşmama kararı çıkarttı

Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 1

Eski sevgilisi Ivana Sert’i tartaklayan rallici Can Çelebi’nin, yeni sevgilisi Kübra Senemay Kılıçoğlu’nu da darp ettiği ortaya çıkmıştı. Genç kadın, aldığı darp raporuyla Aile Mahkemesi’ne başvurup Can Çelebi hakkında, bir ay süreyle kendisine yaklaşmama kararı çıkarttı.

Can Çelebi ise bu gelişmelerin ardından hakkında çıkan haberlere erişim engeli getirilmesi için Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurdu. Türkiye’nin en saygın üniversitelerinde eğitim gördüğünü, itibarlı bir iş adamı olduğu belirterek çıkan haberlerin kaldırılmasını talep eden Can Çelebi'nin yüzsüzlüğü pes dedirtti...

15
Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 2

Genç kadın, Çelebi'den şiddet gördüğünü iddia ederek Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olmuştu. Kılıçoğlu, darp raporunu da yanına alarak Çelebi hakkında kendisine ve bulunduğu konuta, okula ve iş yerine bir ay süreyle yaklaşmama kararı çıkartmıştı.

25
Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 3

GÜNAYDIN'ın magazin gündemine taşıdığı olay sonrası Çelebi, hakkında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu iddia ederek Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurup erişim engeli talebinde bulundu.

35
Ivana Sert'ten sonra yeni sevgilisini de dövmüş: İtibarlı iş adamıyım.. - Sayfa 4

Hakimliğe sunulan dilekçede, Çelebi'nin ülkenin en saygın üniversitelerinde eğitim görüp otomotiv yan sanayisinde ticaret yapan bir iş adamı olduğu anlatıldı. Çelebi, Kılıçoğlu tarafından kendisinin darp edildiğini, bu konu hakkında da savcılığa şikayette bulunduğunu ifade etti.

45