Magazin
31 Eki 2014 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

Ivana Sert'e doğum gününde evlilik teklifi!

Yurdal Sert’le boşandıktan sonra aradığı aşkı işadamı Sinan Akıman’da bulan Ivana Sert, önceki akşam çifte mutluluk yaşadı.

Yurdal Sert'le boşandıktan sonra işadamı Sinan Akıman'la birliktelik yaşayan Ivana Sert, önceki akşam çifte mutluluk yaşadı. Sert, doğum gününü kutlarken Akıman'dan evlilik teklifi aldı.Ivana Sert'in Ulus'taki Sunset'te verdiği doğum günü partisi, nişan törenine dönüştü. Sinan Akıman, kutlamada Ivana Sert'e çifte mutluk yaşattı.Akıman, ilk evliklerinden olan çocuklarının da bulunduğu kutlamada Sert'e 20 bin dolar değerinde bir tektaşla evlenme teklif etti.



Mutluluk gözyaşları döken Sert, çıkışta Akıman için “O benim kocam ve hayatım” dedi. Evlilik yolunda ilk adımı atan sevgililer, nikâh tarihiyle ilgili soruya ise yanıt vermedi.Doğum gününü aile arasında bir partiyle kutlayan Ivana Sert, maden faciası nedeniyle gösterişli bir kutlama yapmadığını söyledi: “Bugün Türkiyemiz için hüzünlü bir gün, o yüzden gösterişli bir kutlama yapmak istemedik.Ivana Sert, evlilik teklifini gözyaşları içinde kabul etti.Sinan Akıman'ın Ivana Sert'e verdiği tektaş, 20 bin dolar değerinde.Ivana Sert ve Sinan Akıman'ın ilk evliliklerinden olan çocukları da partideydi.Ivana Sert'in oğlu Ateş objektiflere böyle yansıdı.