Ivana Sert sosyal medyada hesapları karıştırdı! Dalga konusu oldu!

Ivana Sert bugün Kanal D'de ekrana gelen bir magazin programına konuk oldu ve programa konuk olduğu sırada sosyal medyada çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Ivana, hesabından yaptığı ve kendisini övdüğü paylaşımın ardından Instagram'da kullanıcıların dalga konusu oldu.

Ivana Sert sosyal medyada hesapları karıştırdı! Dalga konusu oldu! - Sayfa 1

Şimdilerde şarkı söyleyen eski model ve sunucu Ivana Sert sosyal medyanın diline düştü. Instagram'ı aktif kullanan ünlülerden olan Ivana Sert, öyle bir hata yaptı ki kullanıcılar tüm gün onu konuştu. Bir magazin programına konuk olan Ivana, kendini öven bir paylaşım yaptı. Ivana Sert'in bu paylaşımını tuhaf kılan şey ise kendi kendini öven sözleri sanki başkasının yazmış gibi olmasıydı.


110
Ivana Sert sosyal medyada hesapları karıştırdı! Dalga konusu oldu! - Sayfa 2

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Ivana Sert'in bu paylaşımını görenler "Ivana sahte hesaba geçmeyi unutmuş" yorumları yaptı. İşte Ivana Sert'in gülünç duruma düştüğü o paylaşımı...

210
Ivana Sert sosyal medyada hesapları karıştırdı! Dalga konusu oldu! - Sayfa 3

Sahte hesabına geçmeyi unutan Ivana Sert, kendi kendine "Canım dostum Ivana Sert kalbi kadar kendi güzel" yorumunu yapınca sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşımın ardından kendilerini öven paylaşımları, aynı Ivana Sert'in yaptığı gibi kendi hesaplarında paylaştılar.


310
Ivana Sert sosyal medyada hesapları karıştırdı! Dalga konusu oldu! - Sayfa 4
410