Gündem
13 Mar 2011 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

İTO BAŞKANI MURAT YALÇINTAŞ'TAN NEDİM ŞENER'E DESTEK MEKTUBU!

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Milliyet muhabiri Nedim Şener'e iş dünyasından bir destek geldi

Nedim Şener’in kaleme aldığı, “Fuar kavgasına rüşvet karıştı” haberinden sonra tutuklanan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Silivri Cezaevi’ndeki Şener’e gönderdiği mektubunda “Siz mesleğinizde dürüst ve saygın birisiniz” dedi. Yalçıntaş’ın mektubu  özetle şöyle: 

Sayın Nedim Şener
Öncelikle size en samimi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sizinle ilgili gelişmeleri basın-yayın organlarından takip ettim. Yaşadıklarınızla ilgili olarak son derece üzgün olduğumu belirtmek isterim.
... İTO Başkanı olarak İstanbul Ticaret Odası’nın çalışmalarını izlediğiniz son 6 yıl içinde sizin gazetecilik anlayışınızı yakından tanıma fırsatı buldum.
Şunu bilmenizi isterim ki bu süre zarfında sizi mesleğinde dürüst, samimi ve ülkesini seven bir insan olarak gördüm. Bugüne kadar pek çok olayın kamuoyunun gündemine taşınarak gerçeklerin ortaya çıkmasında büyük gayretler gösterdiniz. Bunun en somut göstergeleri de mesleğinizde kazandığınız başarılar ve aldığınız ödüllerdir.
Adaletin er ya da geç tecelli ederek suçlu ile suçsuzu birbirinden ayırt edilmesini sağlayacağından eminim. Bu süreçte sabır ve metanetinizin güçlü olmasını; adalete olan inancınızı yitirmemenizi ve bu sıkıntılı günlerin bir an önce sonlanmasını diliyorum.
Saygılarımla
Dr. Murat Yalçıntaş”