Gündem
13 Şub 2012 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

İTALYA'NIN DEV OTOMOBİL DERGİSİ QUATTRORUOTE TÜRKİYE'YE GELİYOR!(MEDYARADAR/ÖZEL)

İtalya'nın ve Avrupa'nın en büyük otomobil dergilerinden Quattroruote şimdi Specail sayılarıyla Türkiye'de çıkmaya hazırlanıyor.

56 yıldır yayın hayatını sürdüren aylık 360 binlik satışıyla İtalya’nın ve Avrupa’nın en büyük otomobil dergilerinin başında gelen Quattroruote şimdi Specail sayılarıyla Türkiye’de çıkmaya hazırlanıyor.

Nisan ayında Türk okuyucularıyla buluşacak olan Quattroruote Special’in Türkiye’deki genel yayın yönetmenliğini  tecrübeli otomobil dergicisi Ahmet Çelik yapacak. Yazıişleri Müdürlüğü’nü ise Sinan Sertoğlu’nun yapacağı Quatroruote Special’in otomobil gazetecilerinden oluşan etkin bir yazı işleri kadrosu da bulunuyor. 

Quattroruote 1956 yılından beri İtalya’da  yayınlanan aylık bir otomobil dergisi. 360 bini bulan satışıyla da Avrupa’da aylık dergiler sıralamasında ilk sırada bulunuyor. 4 kilometrelik özel test pisti ile de kendine özel test pisti olan tek otomobil dergisi olma özelliğini de taşıyor. Quattroruote’nin testleri ve teknik verileri başta İtalya olmak üzere Avrupa’da ve otomobil firmalarında referans olarak kabul ediliyor. Bu özellikleriyle otomobil dergileri arasında prestij açısından etkin bir konumda bulunan Quattroruote tam bir kanat önderi. Yaptığı testlerdeki sonuçları, yorumları, sıfır ve ikinci el fiyatlarıyla İtalya’da bir başvuru dergisi olan Quattroruote şimdi Türkiye’de Türk okuyucusuyla buluşmaya hazırlanıyor.

Nisan ayından itibaren Quattroruote Special sayılarıyla Türk okurlarıyla buluşacak olan Quattroruote Special  3 aylık yayınlarıyla farklılık yaratacak.

Ayrıca bu anlaşma çercevesinde  www.otodergi.com adresinden ücretsiz olarak yayınlanan aylık dijital otomobil dergisi OTODERGİ de Quattroruote’deki önemli karşılaştırma ve testleri de yayınlayacak. 

MEDYARADAR/ÖZEL