Güncel
15 Eki 2022 16:42 Son Güncelleme: 15 Eki 2022 16:47

İtalyan Stefano Ricci 50. yılını etkileyici iki tören ve defile ile kutladı!

Lüks erkek giyim sektörünün liderlerinden İtalyan Stefano Ricci, 50. Kuruluş Yıldönümünü 8-10 Ekim tarihlerinde Mısır’ın Luxor şehrinde etkileyici iki tören ve defile ile kutladı.

İtalyan Stefano Ricci markası, 50. yıldönümü için Mısır Luxor’da bulunan Hatshepsut Tapınağı’nda düzenlenen tören ve defile ile İtalyan tarzının parlak başarısını gözler önüne serdi.

TARİHTE BİR İLK

Mısır, lüks yaşam tarzının Floransalı markası Stefano Ricci’ye, tapınağı kullanma izni vererek, tarihinde ilk defa kapılarını uluslararası bir defileye açtı.

Elli ülkeden dört yüz uluslararası misafir, Andrea Bocelli tarafından “Celeste Aida” notaları ile açılan defileye katılma fırsatı buldu.

Kırk beş model, duygu ve tarz dolu bu benzersiz gece için Stefano Ricci tarafından tasarlanan özel koleksiyonu podyumda beğeniye sundu.

 

Kurucu Bay Stefano Ricci yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı:

“Hepinize, eşim Claudia ile 1972 yılında kurduğumuz grubun bu kilometre taşında bizlere katıldığınız için teşekkür etmek isterim. Bu, Mısır’ı ilk ziyaret ettiğim günden beri, 20 yıldır hayal ettiğim bir şey. Bu, Mohamed Abou El Enein isimli beyefendiye bir teşekkür. O günlerde, Dr. Zahi Hawass’ın yardımı ile Luxor isimli bir kitap yazmaya karar verdik. Bu muhteşem şehirde yapılacak bir defilenin hayalini kurduk. Ve bu hayal bu akşam gerçek oldu.”

 

Aile markasının kreatif direktörü Filippo Ricci ise, “Bu hayatta bir kez yaşanan bir deneyim. Dr. Mostafa Waziry başta olmak üzere Turizm Bakanlığı’na teşekkür etmek istiyorum. Misafirlerimize lüks yaşam tarzının doğduğu topraklarda zamansız bir serüven yaşattık” şeklinde konuştu.