Gündem
19 Haz 2011 09:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:28

İSYAN ANINDA AŞK YAŞAYAN ÇİFT ORTAYA ÇIKTI!

Kanada'da polisle holiganlar çatışırken ateş hattında kalan genç bir çift savaşa inat, sevişiyordu..

Kanada’da polisle holiganlar çatışırken ateş hattında kalan genç bir çift savaşa inat, sevişiyordu. Tüm dünyanın merak ettiği o çift ortaya çıktı ve o anın perde arkasını anlattı

Hafta içinde ABD’de yapılan buz hokeyi maçında Kanada temsilcisi Vancouver, Boston ekibine yenilmiş ve bu sonucun ardından büyük olaylar çıkmıştı. Vancouver’da olay çıkaran taraftarlar arabaları yakıp çevredeki dükkanları talan etmişti. Yaşananların ardından önceki gün dünya basınına çatışmaların ortasında öpüşen bir çift fotoğrafı servis edildi.

Görüntüler yanılttı

Fotoğraf makinelerine yansıyan bu romantik an tüm dünyanın ilgisini çekti. Fakat dün yayınlanan bir video kaydı bu karenin öncesinde neler yaşandığını ve öpüştüğü zannedilen çiftin kimliklerini ortaya çıkardı. Yayınlanan yeni videolarda ikilinin polisle konuştuğu görülürken, çiftin Avustralyalı Scott Jones ile Kanadalı Alexandra Thomas’ın açıklandı. Jones “Fotoğrafı ilk gördüğümüzde inanamadık. O sırada yaşananlardan çok korkan kız arkadaşımı sakinleştirmek için öptüm. Polisler bizi ezip geçmişlerdi” açıklamasında bulundu.