İsviçre'den gelen teklifi Cüneyt Çakır mı ayarladı? Şok iddia!

MHK'deki Cüneyt Çakır ve hakem ataması krizi artarak devam ediyor. Her geçen gün yeni bilgiler, yeni iddialar ve yeni dedikodular dönüyor. Son gelişmeler ise oldukça ciddi iddialar ve yorumlar içeriyor.

İsviçre'den gelen teklifi Cüneyt Çakır mı ayarladı? Şok iddia! - Sayfa 1

Mehmet Arslan'ın Hürriyet'teki köşesinde yazdığı yazıdan bazı kısımlar şöyle:

17
İsviçre'den gelen teklifi Cüneyt Çakır mı ayarladı? Şok iddia! - Sayfa 2

"Cüneyt ağabeyiniz sizi izliyor" 

Çakır’ın, hakemleri, MHK’ye karşı örgütlediği, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’yu protesto etmeye çağırdığı, hatta bunları yapmayanları, “Cüneyt abiniz sizi takip ediyor” diyerek tehdit ettiği ileri sürüldü. Peki bu mesele nedir? Çakır'ın gücü nereden geliyor?

27
İsviçre'den gelen teklifi Cüneyt Çakır mı ayarladı? Şok iddia! - Sayfa 3

"Nedir bu 'Cüneyt Abi' olayı?" 
Nedir bu Cüneyt Abi hikayesi? Hakemleri takip edecek, onları tamamen etkisi altına alacak gücü var mı? Varsa nereden alıyor? Şimdi bu sorunun yanıtına gelelim... Cüneyt Çakır’ın babası Serdar Çakır eski bir hakem ve Bülent Yavuz MHK’sinin asbaşkanı idi. Birçok hakemle konuştum. Hakemliği bırakan isimlerden de görüş aldım. Onların anlatımını aynen buraya aktarıyorum. Tek bir satır bile benim değildir.... İşte Cüneyt Abi...

37
İsviçre'den gelen teklifi Cüneyt Çakır mı ayarladı? Şok iddia! - Sayfa 4

"Serdar Çakır'ın gücü büyük" 
Serdar Çakır’ın hakem ailesi içinde etkisi çok büyüktür. “Gücü nereden geliyor?” derseniz, Bülent Yavuz döneminde inanılmaz bir yapılanma oluşturdu. Gelecek vadeden hakemler kasten biçildi. Pek çok hakem tek tek engellendi. Onun döneminde, yan bakana bile maç vermediler. Adeta, “Bizden olmayan ölsün” dediler. Serdar Çakır, oğlu Cüneyt Çakır hakemlikte ilerlesin diye önünü açtı. Ona rakip olanların önünü kesti. Ve Cüneyt’i koruma altına aldı.

47