Gündem
31 Tem 2016 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:26

İstihbarat teşkilatları, MİT uyudu,herkes yerde ararken onlar gökte buldu! İşte darbeyi bilen astrologlar!

Anlı şanlı stratejistler bilemedi, koca koca think tank'ler öngöremedi.

Sabahtan akşama kadar ekranları işgal ettiklerine bakmayın. 15 Temmuz’da başımıza neyin gelmekte olduğunu ne siyaset bilimciler ne de derinlerde gezinen araştırmacılar söyleyebildi.

Ebru Cinek’e göre, bütün darbe dönemlerinde gökyüzünde benzer sıralanmalar oluşuyor: “Bunlar zararlı gezegenlerin oluşturdukları kare açıları. Savaş, asker, polis gibi konulardan sorumlu gezegen Mars 12 Temmuz’dan beri çok güçlü. Satürnle birlikteakrep burcuna girdi. Akrep burcu neresi? Gizli yapıların alanı. Şu andaki gökyüzünün 12 Eylül’den farkı, halkı temsil eden ay. Ay, 12 Eylül’den farklı olarak 15 Temmuz’da Mars ve Satürn arasına sıkıştı.”



SEMA KILIÇ ADINI KOYARAK ‘DARBE OLACAK’ DEDİ
Ne zaman yazdı: 14 Temmuz sabahı 05.25’te Facebook ve Twitter’da.

Ne yazdı: (Özetle) 19/20 Temmuz ‘oğlak dolunayı’nı inceledim. Terör, can yakan patlama olaylarına çok dikkat etmek gerek çünkü ay 8. evde ve tekin durmuyor, bir de Uranüs’le kare yapıyor. Şoke edici olaylara işaret ediyor. Sanki birileri bir konuda suçlanabilir. Galiba, ya tepemizdekiler bu ülkede darbe gibi bir şey yapacaklar ya da birileri bunların üstüne darbe yapacak ve sıkıyönetim gelecek. Sanki ortası yok gibi bu işin. Bu oğlak dolunayı da bunu tetikleyen ilk büyük olay olacak.
Başka ne öngörüyor: Darbe kelimesini tek yazan astrolog ben oldum. Siyasi tabirlere pek hâkim değilim. Genel bir tabirle sıkıyönetim dedim, doğrusu OHAL’miş. Ağustos ayı, özellikle 18 Ağustos’taki kova dolunayı bana ‘Gülen’ dolunayı gibi görünüyor. Gülen gönderilir mi bilemem ama böyle bir olasılık varsa ağustosta gerçekleşebilir. Eylülde siyasetçilere suikast konusuna da dikkat edilmeli. Ekim çok çok şaşırtıcı, gündem birden bambaşka bir konuya kilitleniyor. Ciddi siyaset ve terör riskine, hatta isyan riskine.... Veya tam tersi, çok ilginç bir şekilde şartları 180 derece değiştiren bir sistem değişikliği...



EBRU CİNEK GİZLİ İŞLERİN ORTAYA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ
Ne zaman yazdı: Aralık 2015’te ‘Yuvaya Yolculuk’ dergisindeki analizinde.

Ne yazdı: (Özetle) Takımyıldızlarına değinmeden analiz doğru olmaz. Satürn’ün takımyıldızı Temmuz 2016’da ‘Jyestha’ konumunda olacak. Bunun anlamı nedir? Akrep burcuna yerleşimi, çok büyük zengin kişileri ve mesleki olarak hükümetle bağlantılı bürokratları ve gizli işlerle uğraşan kişileri ortaya çıkarır. Tüm bu etkileri düşündüğümüzde yasadışı işlerle uğraşan kişilerin büyük sınavlara tabi tutulacağını, her şeyin su üstüne çıkaracağını gösteriyor. Ve Satürn’ün Ketu’dan aldığı görünüm, Jüpiter’le yaptığı kare açı yüzleşmelerin yaşanacağını bunların da çok ağır olacağına, işaret ediyor.
Başka ne öngörüyor: 2016’nın ülkemiz açısından hem büyük bir dibe vuruş hem de uyanış olduğunu söyleyip durdum. Bu anlattığım olumsuz etkiler maalesef yakamızı bir süre daha bırakmıyor. 19 Kasım’a kadar... En kritik zamanlar ağustos’ta. Özellikle 3-4-5 ve özellik 24 Ağustos üzerine mim koymamız gereken günler. Ancak 2017’den itibaren ülke için çok daha ferah günler geliyor. Asıl yükseliş, 2017 Eylül’ünde start alacak. Bu öyle bir şey ki 2023’te Türkiye artık ‘öğretmen ülke’ konumunda olacak.



HAKAN KIRKOĞLU HALKIN TUTUMUNUN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ
Ne zaman yazdı: 29 Aralık 2015’te, kişisel web sitesinde.

Ne yazdı: (Özetle) Haziran sonu ve temmuz başı, yurtiçine yönelik konular ve güvenlik önem taşıyor ve hükümeti, yönetimi öne çıkarıyor. Bu dönemde halkın tutumunu, isteklerini, Meclis’i gündeme getiren koşullar var. Temmuz ayı alınması gereken kararlar, uzun bir süredir devam eden güvenlik endişeleri, kırılganlıklar açısından önemli bir dönem. Bu süreçte askeri alanda tek başına karar vermeye eğilim gösteren bir tutum ortaya konabilir. Temmuzdaki dolunay gizli koşullara, kontrol edilmesi zor gelişmelere dikkat çekiyor.

m Başka ne öngörüyor: 18 Ağustos’taki ay tutulması borçlar, finans sektörü açısından dikkat çekici. Bu dönemde liderliği (başkanlık?) ilgilendiren gelişmeler ön sırada. Eylül ayı, kontrol edilmesi zor düşmanlıklar, özellikle sınırdaş komşular alanında önemli sıkıntılar getirebilir. 8-14 Eylül çok hareketli. 16 Eylül’de balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması da büyük stres, düşmanlıklar, halkı korkutabilecek unsurlar taşıyor. 1 Ekim’deki yeniay, ayrışma konusu, toprak-vatan konularında önemli stresler, endişeler de getirebilir.