Gündem
01 Eki 2015 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:54

"İstesek sinek gibi ezeriz" demişti! Cem Küçük'ten Ahmet Hakan yorumu!

24 TV'de yayımlanan Günün Manşeti programında Cem Küçük Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı yorumladı.

24 TV'de yayımlanan Günün Manşeti programında Cem Küçük Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı "kınıyoruz" diye yorumladı.

Cem Küçük yayında şöyle konuştu:
"Olayın ne olduğunu henüz bilmiyoruz. Ortaya çıksın. Cem Uzan ile yazışmalar mı, adi bir suç mu, küçümsemek için değil. İyice ortaya çıksın... 'Ama'sız kınıyoruz. Doğan Grubu ile bizim kavgamız, mücadelemiz devam edecek. Bu olay oldu diye susacak değiliz. Ahmet Hakan'a geçmiş olsun, hakikaten geçmiş olsun."

KÖŞESİNDEN 'SİNEK GİBİ EZERİZ' DEMİŞTİ
Star Gazetesi yazarı Cem Küçük,  köşesinden Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan için 'Şizofrenik ve PKK'lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan' başlıklı yazısında "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet'in Türkiye'yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" ifadelerini kullanmıştı.
Tehditlerle dolu yazısında ''7 Haziran seçimleri öncesi PKK'nın baş propagandisti Ahmet Hakan'dı. Bunu bilmeyen yok. Türk milleti Coşkun'un tüm ihanetlerini kaydetti ve elbette bedelini ağır ödetecek'' diyen Cem Küçük'ün yazısının bir bölümü şöyle:

''İSTESEK SENİ SİNEK GİBİ EZERİZ''
''Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet'in Türkiye'yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun. ''