İşte Türkiye'de 2021'e damga vuran spor olayları!

Spor tarihinin en yoğun yıllarından 2021, Türkiye için de çok hareketli geçti.

İşte Türkiye'de 2021'e damga vuran spor olayları! - Sayfa 1

Beşiktaş sezonu iki kupayla kapattı. Anadolu Efes basketbolda Avrupa’nın zirvesine çıktı. Milli sporcular Olimpiyat Oyunları’ndan 2’si altın, rekor sayıda madalyayla döndü. Spor tarihinin en yoğun yıllarından 2021, Türkiye için de çok hareketli geçti.

129
İşte Türkiye'de 2021'e damga vuran spor olayları! - Sayfa 2

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE'DE 

Futbolda 2021’in ilk ayı transferde hareketli günlere sahne oldu. Fenerbahçe uzun süre heyecanla beklediği Mesut Özil’e kavuştu. Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray ile İrfan Can Kahveci için girdiği mücadeleyi de kazanan taraftartı.

229
İşte Türkiye'de 2021'e damga vuran spor olayları! - Sayfa 3

BEŞİKTAŞ'TAN 2 KUPALI SEZON

Beşiktaş Süper Lig’de 2,5 yıl aradan sonra Ocak ayında liderliği ele geçirdi. Süper Lig’de son haftaya Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk iddiasıyla girdi. 3’ü de sezonu galibiyetle tamamlarken, şampiyonluk kupası averajla Beşiktaş’ın müzesine gitti.

329
İşte Türkiye'de 2021'e damga vuran spor olayları! - Sayfa 4

SERGEN YALÇIN TARİHE GEÇTİ 

Sergen Yalçın, Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan 3. yerli teknik direktör oldu. Daha önce Şenol Güneş ve Mustafa Denizli siyah beyazlılar ile zafere ulaşmıştı. Beşiktaş şampiyonluğun ardından Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazandı. İki kupa Vodafone Park’ta havaya kalktı.

429