İşte Turabi'nin gündem olan erotik pozları! Önce paylaşıp sonra silmişti

Survivor'a yeniden katılan Turabi'nin geçtiğimiz yıllarda paylaştığı müstehcen fotoğrafları Ogeday'ın diline düştü. Konuya dair Turabi de açıklama yapınca paylaşılıp silinen o pozlar merak edildi. Turabi'nin fotoğrafları bakın nelerdi....

İşte Turabi'nin gündem olan erotik pozları! Önce paylaşıp sonra silmişti - Sayfa 1

Yurt dışında yaşarken sosyal medyada kadınlarla erotik pozlar paylaşan Turabi o dönem de gündem olmuştu. Survivor'a katılan Turabi'nin fotoğrafları Ogeday'ın diline düştü.

121
İşte Turabi'nin gündem olan erotik pozları! Önce paylaşıp sonra silmişti - Sayfa 2

Ogeday bir kavgada "Bir odada fotoğraflar koyup, talihsiz bir kaza sonucu tövbe edip SMS'siz bir sene olduğu için tekrardan Survivor'a geldiği için..." ifadelerini kullandı.

221
İşte Turabi'nin gündem olan erotik pozları! Önce paylaşıp sonra silmişti - Sayfa 3

TURABİ POZLARI GÜNDEMDE

Konuya dair ise Turabi "Benim hayatımla ilgili beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar ama benim buralara nasıl geldiğimi bilmiyorlar bana çocukluğumu bile yaşatmadılar, tek hayalim vardı dans etmek. Hayırsız evlat muamelesi gördüm, her zaman aşağılandım, 14'lü yaşlarımda sokağa atıldım" açıklamasında bulundu.

321
İşte Turabi'nin gündem olan erotik pozları! Önce paylaşıp sonra silmişti - Sayfa 4

Turabi fotoğrafları ise merak edildi. Müstehcen pozları daha sonra silen Turabi'nin merak edilen fotoğrafları sosyal medyada da gündem oldu.

421