Gündem
01 Oca 2017 21:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:20

İşte teröristin Reina’ya saldırı anı!

İstanbul Ortaköy’de bulunan Reina isimli eğlence mekânında yaşanan terör saldırısına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Ortaköy'de bulunan İstanbul'un ünlü eğlence mekanlarından Reina'ya düzenlenen, 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı terör saldırısına ait çok çarpıcı görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, teröristin Reina’ya giriş anı net şekilde görülüyor. Elindeki uzun namlulu silahla ateş açarak güvenlik görevlilerini etkisiz hale getiren terörist soğukkanlı bir şekilde mekana giriş yapıyor.

İşte o anlar…











ABDULLAH AĞAR: KATİL TECRÜBELİ

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, görüntülerle ilgili yorumda bulunarak teröristin tecrübeli ve soğukkanlı biri olduğunu söyledi.

Ağar'ın açıklamaları şöyle:

"Teröristin bel hizasından atışta çok hızlı ve uzman uzman olduğu görülüyor. Böyle bir meleke oluşması için binlerce mermi atmaya ihtiyaç var. Bu mermileri atmış, hem de gerçek çatışma ortamlarında. Masum insanlara ateş etme konusunda ise hiç tereddütü yok. Tam bir katil. Doğrudan insanlara ateş etmiş. Çatışma alanlarında rastgele ateş eden adamlarından kesinlikle değil. Yakın mesafe ve/veya meskun mahallerde tecrübeli. Bir de sağ tarafından mermi yemiş gibi. Adımları simetrik değil. Kararlı, inançlı, pratik; nasıl sonuç alınacağını bilen, soğukkanlı ve uzman biri.  'Sızma-eylem-sıyrılma' güdüsüyle hareket etmiş."

İŞTE O ANLAR: