İşte seçim temalı 15 film…

Siyasi entrikalar, yolsuzluklar ve kişisel mücadeleler... Sinema dünyası, seçimleri konu alan birçok filmle dolu... Siyasi dramaları sevenler için, adayların mücadelesini ve seçimleri konu alan dikkat çekici filmler...

İşte seçim temalı 15 film… - Sayfa 1

The Ides of March (2011) - Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman - Bu film, bir başkan adayının seçim kampanyası sırasındaki entrikalarını ve çıkmazlarını anlatıyor. Ryan Gosling, genç bir kampanya danışmanını oynamaktadır. George Clooney, başkan adayını canlandırırken, Philip Seymour Hoffman ise kampanya yöneticisini canlandırıyor.

115
İşte seçim temalı 15 film… - Sayfa 2

The Candidate (1972) - Robert Redford, Peter Boyle - Bu film, bir siyasi adayın seçim kampanyası sürecindeki değişimini ve politik düzenin gerçeklerini ele alıyor. Robert Redford, aday Bill McKay'i canlandırırken, Peter Boyle ise kampanya yöneticisini canlandırıyor.

215
İşte seçim temalı 15 film… - Sayfa 3

The War Room (1993) - James Carville, George Stephanopoulos - Bu belgesel film, Bill Clinton'ın 1992 başkanlık seçim kampanyası sürecindeki çalışmalarını ve stratejilerini anlatıyor. James Carville ve George Stephanopoulos, kampanya yöneticilerini canlandırıyorlar.

315
İşte seçim temalı 15 film… - Sayfa 4

Bulworth (1998) - Warren Beatty, Halle Berry - Bu film, bir senatörün seçim kampanyası sırasında gerçekleri söylemeye başlaması sonrasında gelişen olayları konu ediyor. Warren Beatty, senatör Jay Billington Bulworth rolünde, Halle Berry ise bir genç kadını canlandırıyor.

415