Gündem
22 Eyl 2015 12:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

İşte Pereira ile Van Persie arasında geçen diyalog

Hollandalı yıldız Robin van Persie'den teknik direktör Vitor Pereira'ya: Git oraya otur lütfen. Ben ne yapacağımı biliyorum...

Fenerbahçe 'nin Bursaspor karşısında galibiyet golünü atan Robin vanPersie ile teknik direktör Vitor Pereira arasında geçen diyalog, en azmaç kadar konuşuldu. Vitor Pereira, 77'inci dakikada oyuna aldığı Van Persie'ye taktik vermeye çalışmıştı. Hollandalı futbolcu ise sinirli hareketlerle hocasına bir şeyler söylemişti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habee göre; diyaloğun basına yansıyan kısmında RvP'nin, Portekizli çalıştırıcıya, "Yardımcıların zaten bana ne yapacağımı anlattı" dediği ileri sürülmüştü. Ancak söz konusu diyalogda daha fazlasının yaşandığı belirtildi.

Robin van Persie'nin, İngilizce olarak hocasına , "Go there and sit down please. I know what I need to do" dediği öğrenildi. Hollandalı'nın o sözlerinin anlamı: Git oraya otur lütfen. Ben ne yapacağımı biliyorum.
Van Persie ile yaşadığı diyalog nedeniyle gerilen Pereira'nın, maçtan sonra soyunma odasında futbolcularına, "Tek patron benim" mesajı verdiği belirtildi. İsim vermeden konuşan sarı-lacivertli teknik direktörün, "Bu takımda ben ne karar verirsem ol olur. Kimse benim kararlarımı sorgulamasın" dediği ifade edildi.