İşte Netflix'e alternatif ücretsiz ve yasal 7 film ve dizi yayın platformu!

Dizi ve filmler son zamanlarda ortaya çıkan ücretli platformlar yüzünden bedava olarak izlenemez hale geldi ancak hala tam olarak ulaşılmaz değil. İşte Netflix'e alternatif ücretsiz ve yasal olan 7 TV Platformu.

İşte Netflix'e alternatif ücretsiz ve yasal 7 film ve dizi yayın platformu! - Sayfa 1

1. Tubi TV

Kategorilere ayrılmış bir sürü ücretsiz film kataloğu bulunuyor. Uygulamada ayrıca, diğer kullanıcıların en beğendiği filmlere de göz atabiliyorsunuz. Platfromdaki filmleri yüksek kalitede sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

17
İşte Netflix'e alternatif ücretsiz ve yasal 7 film ve dizi yayın platformu! - Sayfa 2

2. Popcornflix

Oldukça geniş bir film yelpazesine sahip olan platform yüzlerce filmi ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir akış servisidir. Ayrıca, Popcornflix Originals adlı özel bir bölüme de sahip. Filmler oldukça iyi kalitede ve sorunsuz çalışıyor.

27
İşte Netflix'e alternatif ücretsiz ve yasal 7 film ve dizi yayın platformu! - Sayfa 3

3. Yidio

Aradığınız filmleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden bir tanesi. Platformdaki film kataloğu, Yidio'nun birçok ücretsiz film uygulamasından içerik toplaması nedeniyle devasa boyutta.

37
İşte Netflix'e alternatif ücretsiz ve yasal 7 film ve dizi yayın platformu! - Sayfa 4

4. Sony Crackle

Eski klasikler ve yeni hit filmler içeren en iyi ücretsiz film koleksiyonlarından birine sahip. Film oynatıcı sorunsuz çalışıyor ve kullanımı oldukça kolay. Platformda online olarak birçok diziyi izleyebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim.

47