İşte mutlu çiftlerin asla kullanmadığı 5 kelime

Kelimeler sizi üzebilir, iyileştirebilir ve hatta size ilham verebilir. Bazı kelimeler, özellikle ilişkilerde onarılamaz hasarlara sebep olur. İşte mutlu çiftlerin asla kullanmadığı 5 kelime...

İşte mutlu çiftlerin asla kullanmadığı 5 kelime - Sayfa 1

Partnerinizle ilişkinizde birbirinizi yaralamak istemiyor ve sorunlarınızı basitçe çözüp mutluluğunuzu sürdürmek istiyorsanız bu beş kelimeden uzak durmak sizin için harika bir yöntem olabilir. Peki mutlu bir beraberlikte sarf etmemeniz gereken sözcükler nelerdir?

16
İşte mutlu çiftlerin asla kullanmadığı 5 kelime - Sayfa 2

1- ASLA: Mutsuzluk ve kesinlik duygusunu ima eden "Asla" sözcüğünü kullandığınızda partnerinize iyi olmadığını ve değişmek için de herhangi bir umut olmadığını söylemiş olursunuz. Bu oldukça kırıcı olabilir.

26
İşte mutlu çiftlerin asla kullanmadığı 5 kelime - Sayfa 3

2- HER ZAMAN: "Her zaman" katılık ve doğruluk duygusunu içerir. Her zaman dediğinizde eşinize onun hatalı olduğunu, sizin haklı olduğunuzu ve bu konuda yapılabilecek hiçbir şey olmadığını söylemiş olursunuz. Bu da takdir edersiniz ki çözümcü bir tavır değildir.

36
İşte mutlu çiftlerin asla kullanmadığı 5 kelime - Sayfa 4

3- AMA: "Ama" manipülasyon duygusunu ve dürüstlük eksikliğini ima eder. Ama dediğinizde daha önce söylenenleri reddedip olumlu bir ifadeyi olumsuz bir ifadeye dönüştürür. Bu da aranızda yakınlık oluşmasını engelleyen bir durumdur.

46