Televizyon
15 Eyl 2011 15:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

İŞTE MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN KADROSU

Küçük yaşta evlendirilen kızların dramını anlatan "Hayat Devam Ediyor" dizisini Mahsun Kırmızıgül yönetecek...

Yeni Aktüel dergisi bugün satışa sunulan son sayısında kapağını, Mahsun Kırmızıgül'ün atv için çektiği "Hayat Devam Ediyor" dizisine ayırdı.

Kasımda yayına başlayacak dizide Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miroğlu, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül ve Çağla Şimşek rol alıyor. Yaptığı ilk sinema filminden itibaren gişede milyonlara ulaşan Mahsun Kırmızıgül, yine çarpıcı bir hikâyeyle bu kez TV aracılığıyla tüm Türkiye'ye hitap etmeyi hedefliyor.

Projenin ilk beş bölümü için yönetmen koltuğuna oturan Kırmızıgül, daha sonra bayrağı Yıldız Hülya Birban'a devredecek. Kasım 2011'de ekranda olması hedeflenen projede Türkiye'de her iki kadından birinin 18 yaşın altında evlendirilmesi gerçeği ve 11 kişilik Bakırcı ailesinin fırtınalı göç hikâyesi konu ediliyor.

Projenin genel yönetmenliğini de Mahsun Kırmızıgül yapıyor. Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği "Hayat Devam Ediyor"un çekimleri İstanbul, Doğu Anadolu ve İç Anadolu'nun çeşitli şehirlerince gerçekleştirilecek.