İşte İstanbul'da ilçe ilçe koronavirüs haritası! Son 7 günde değişti...

İstanbul'da artan koronavirüs vaka tablosundaki son görünüm Hayat Eve Sığar yoğunluk uygulamasına yansıdı. Son 7 günlük karşılaştırma sonucunda bazı ilçelerin tamamen kırmızı renge dönüşmesi dikkat çekti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Bir haftadan beri İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilimiz, gözlemlediğimiz bir artış eğilimi içerisinde' dedi. İşte İstanbul'da ilçe ilçe koronavirüs haritası...

İşte İstanbul'da ilçe ilçe koronavirüs haritası! Son 7 günde değişti... - Sayfa 1

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika açıklamaları geldi. Erzurum'da bir takım ziyaretlerde bulunan Bakan Koca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde son bir haftada koronavirüs vakalarında artış eğiliminin olduğunu belirtti. 

'Ne yazık ki İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyük şehirlerde artış olduğu görülüyor' diyen Bakan Koca rehavete kapılmaması uyarısında bulundu. Bakan Koca, pandemi için gerçekleştirilen tedbirlerin sadece korona virüsten değil diğer solunum yolu enfeksiyonlarından da koruduğunun altını çizdi. Bakan Koca bölgedeki durumu yerinde görmek müdahale gerektiren durumlar için çözüm bulmak adına Erzurum'da bulunduğunu dile getirdi. Koca, bölgedeki yetkililerle yapılacak görüşmelerden sonra kamuoyuna yine açıklama yapacak. 

9 Ekim'deki Adana ziyaretinde açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarıyla ilgili, 'Üç haftalık zaman döneminde bütün Türkiye'de iniş yaşandı. Ankara İstanbul'un yarısına indi. Vakayı gizleyerek bu sonucu elde edebilir misiniz?

141
İşte İstanbul'da ilçe ilçe koronavirüs haritası! Son 7 günde değişti... - Sayfa 2

Türkiye'ye sesleniyorum 1 aya göre şu dönemde hangi vatandaşımız çevresindeki Kovid hastasının azalmadığını söyleyebilir? Hangi hekim gelen hastaların azalmadığını söyleyebilir? 

İstanbul dışında vakanın azalmadığı il bulunmuyor. İstanbul'daki inişin önümüzdeki günlerde görüleceğini düşünüyorum. Adıyaman da yükselen bir ilimizdi. Düşüşe geçti' demişti. İşte İstanbul ilçelerindeki bir haftalık değişimin haritası...

241
İşte İstanbul'da ilçe ilçe koronavirüs haritası! Son 7 günde değişti... - Sayfa 3

ADALAR


341
İşte İstanbul'da ilçe ilçe koronavirüs haritası! Son 7 günde değişti... - Sayfa 4

ARNAVUTKÖY


441