Magazin
26 Tem 2018 15:26 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:46

İşte Hadise'yi sarsan mektup! Gerçek ortaya çıktı!

Hadise, basın danışmanı aracılığıyla 'İntihar yok, gıda zehirlenmesi' demişti.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hadise, basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak bugün acı gerçek ortaya çıktı.

Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün, uyku ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. İntihar iddialarının arından açıklama yapan Hadise'nin basın danışmanı Emre Duymaz; 'Hadise'nin annesi intihar etmedi. Gıda zehirlenmesi nedeniyle 15 gün önce hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından da taburcu oldu' demişti. Ancak bugün acı gerçek ortaya çıktı.

'NE KARDEŞLERİMDEN NE DE EVLATLARIMDAN YÜZÜM GÜLMEDİ'

teve2'deki '2. Sayfa' programı, Hadise'nin annesinin veda mektubunu ortaya çıkardı. Gülnihal Açıkgöz, mektubunda kızlarına sitem ederek "Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün uyku ilacı içerek intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hadise basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" dedi. Ancak durum hiç de öyle değilmiş.

teve2'deki '2. Sayfa' Hadise'nin annesine ait olduğu konuşulan mektubu ele geçirdi. İşte Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüsten önce yazdığı o mektuptan bir bölüm:

"Yavrularım hakkınızı helal edin artık. Dayanamıyorum. Belki aranızdan çekilirsem iyi olur. Ağrılar içindeyim. Babanıza 20 bin Euro'ya diş yaptırıyorsunuz. Ama benim belimin ağrısı hiç umrunuzda olmadı. Ne yapalım vademiz yetmedi. Bardağı taşıran son damla Hadise'nin 'ev sizin, araba benim' demesiydi. Hülya ilk göz ağrım. Önce Allah'a sonra birbirinize emanet olun. Allah'ım her daim sizleri korusun. Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün."