Medya
20 Tem 2012 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:56

İŞTE EN ÇOK SEVİLEN YAZ DİZİLERİ!

Yüksel Aytuğ, Sabah gazetesindeki köşe yazısında yaz dizilerini değerlendirdi ve top 5 listesi yaptı.

Bu yaz dizi tutkunları için hiç de boş geçmedi. Özellikle Star TV'nin başlattığı dizi atağı, tutkunu oldukları yapımlar final ya da sezon finali yapan izleyiciyi, düştüğü boşluktan kurtarmak için adeta bir rehabilitasyon aracı oldu.
Peki yaz dizilerinin karnesi nasıl? Kişisel kanaatim ve köşemize ulaşan izleyici mesajlarından yola çıkarak, yaz ekranına düşen diziler arasında hangilerinin kışa taşınacağına dair naçizane bir tahminde bulundum. İşte Yaz Dizileri Top 5'i:
1- İŞLER GÜÇLER: Yaz ekranının en özgün komedisi olarak öne çıktı.
Eskimemiş yüzler, gençleri peşine takacak farklı mizah anlayışı ve özellikle de televizyon sektörüne eleştirel bakışı ile yaz ekranının çöldeki vahasıydı.
2- SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR: Ekranların yeni Adını Feriha Koydum'u olma yolunda ilerliyor. İki dizinin omurgasındaki önemli benzerlikler dikkatlerden kaçmıyor. Ama Sudan Bıkmış Balıklar sanki daha saf, daha samimi görünüyor.
3- ÇIPLAK GERÇEK: Tiyatrovari anlatımı, güçlü oyunculukları ve düşük temposuna rağmen içerdiği gizem ile farklı bir auraya sahip.
Ekrandaki polisiye tarzına yeni bir soluk getirmiş gibi görünüyor.
4- İBRETİ AİLEM: Hınzır komedi tarzının iyi örneklerinden biri. Müjdat Gezen ile Zafer Algöz'ün oyunculuk düetleri gerçekten de izlenmeye değer.
5- HAYATIMIN ROLÜ: Beylik konusuna rağmen, Haluk Bilginer'in muhteşem oyunculuğu ile adeta tek başına sırtladığı yapım, kış ekranında da kendine yer bulursa hiç şaşırmam.

Yüksel Aytuğ/Sabah