İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler

Sinemaseverler 1 Temmuz Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler.

İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 1

EVLAT OLSA SEVİLMEZ

Komedi tutkunlarının beğenisini kazanacak Evlat Olsa Sevilmez, ölümcül bir hastalığa yakalanan annesinin son isteği olarak evlenmesini istediği vurdumduymaz Samet'in evlilik arayışını anlatıyor.

17
İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 2

ZİR-İ CİN

Korku ve gerilim tutkunlarının beğenisini kazanacak bir diğer film Zir-i Cin, İstanbul'a dönüş yolunda ilgilerini çeken bir köye uğrayan gazeteci Defne ve arkadaşlarının burada yaşadıklarını konu ediniyor.

27
İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 3

AŞKIN GÖNÜL YAZISI

Umur Ertek’in yönetmen koltuğunda oturduğu Aşkın Gönül Yazısı, dram türünde film izlemeyi sevenleri memnun etmeyi planlıyor. Film, Hollanda’dan gelen Tunç’un Gönül’le tanışması ve sonrasında gizlediği büyük sırrın ortaya çıkmasıyla karmaşıklaşan olayları konu ediniyor.

37
İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 4

KAHRAN

Sinemaseverleri 80 dakikalık bir korku serüvenine çıkaran Kahran, Ahmet Yaşar Gümüş yönetmenliğinde vizyona giriyor. Film, ücra bir Anadolu kasabasına giden Mert'in burada başından geçenler ile intikam arayışındaki Kahran cinlerini odağına alıyor.

47