Televizyon
04 Nis 2015 14:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:10

İşte Benim Stilim'de sezon finali! 100 bin liralık ödülü kim kazandı?

Ekranların fenomen moda programı İşte Benim Stilim’de dün gece final heyecanı yaşandı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim’de, dün final yapıldı. Uğurkan, Öykü, İvana ve Nur Yerlitaş’ın jüri üyeliği yaptığı programda, finalist yarışmacılar 100 bin liralık ödül için mücadele etti. Çetin yarışın galibiyeti ise Emel Özkızıltaş oldu.

HEYECANLA GEÇEN SMS GECESİ
İşte Benim Stilim Final bölümünde konsept olarak ‘gala’ seçildi. Yarışmacılara ‘Galaya gitseniz nasıl giyinirdiniz?’ konseptinin uygulandığı final bölümünde, SMS sahnesi oldukça heyecanlı ve kritikti. Birbirinden şık yarışmacılar heyecanla sonucu bekledi. Sonuç açıklandığında ise Emel sevinçten göz yaşlarına boğuldu.



EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasını kazanan Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Anne ve babası ayrı olan Emel Özkızıltaş bugüne kadar babasıyla hiç biraraya gelmemiş. Babadan yoksun olarak büyüyen Emel Özkızıltaş kabin memurluğu görevinden ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış.

Sade ve şık giyinmeyi sevdiğini söyleyen Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim yarışmasında 'tarz' giyinmek için para harcayınca ev kirasını ödeyemeyecek hale geldi.

İşte Benim Stilim şampiyonu Emel Özkızıltaş’ın geçmişi mutluluklarla geçmemiş. 28 yaşındaki genç kızın, henüz küçük yaşlardayken annesi ve babası ayrılmış.

Babasını ise bir daha hiç görmemiş. İşte Benim Stilim’e katılmadan önce kabin memuru olarak görev yapmış. Yarışmaya katıldığında işsiz olan Özkızıltaş, elindeki tüm parayı ‘tarz’ olmak ve jüri karşısına çıkmak uğruna harcamış.
Emel, şimdi 100 bin liralık ödülün sahibi oldu