Televizyon
07 Mar 2017 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

'İşte Benim Stilim'de hırsızlık krizi! Deniz Serkanova çileden çıktı!

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim son bölümde hırsızlık krizi yaşandı.

İşte Benim Stilim yarışmasında skandallar bitmiyor. Yaptıkları ile sık sık gündeme gelen Bahar Candan şimdi de ayakkabılarını kaybetti. Ayakkabılarını kaybedince eve çoraplarıyla gittiğini iddia eden Candan bu durumu yayında da gündeme getirdi. 

Bahar Candan sık sık tartıştığı rakibi Deniz Serkanova'yı suçlayınca olanlar oldu. Deniz'in Bahar Candan'ın ayakkabılarını aldığı iddiası karşısında Deniz Serkanova çok sinirlendi. Bir anda yerinden kalkıp bağırmaya başlayan Deniz'in çığlıklar herkesi şaşırttı.

Yarışmacı Aybüke'nin de "gördüm ayakkabıları Deniz aldı" demesi üzerine ortalık iyice karıştı.

Hırsızlıkla suçlanan Deniz'i diğer yarışmacı arkadaşları korudu. Deniz ise kulise giderek bütün ayakkabılarını tek tek gösterdi. Daha sonra ise jürinin soruları üzerine Aybüke'nin yanıldığı ve Deniz'in böyle bir şeyi asla yapmadığı ortaya çıktı. 



İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de jürinin kararıyla bu hafta en çok tarz ve puanları alan yarışmacı Dilara Taşkın haftalık ödül olan 10 bin lirayı kazandı. Jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için kurtarılmayan iki yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı. Jürinin karşısına çıkan Bahar Candan ve Berna Doğan arasından jüri elenmesi için Berna Doğan ismini verdi. Gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Berna Doğan oldu.