Televizyon
07 Mar 2015 11:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta en favori yarışmacı elendi. Nazlı Kayaaslan elenince Kemal Doğulu'nun kararı olay oldu.

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı herkesi şaşkına çevirdi. İşte Benim Stilim yarışmasının en favori ismi Nazlı Sultan Kayaaslan elendi. Özden Cerrahoğlu'nu tercih eden Kemal Doğulu Nazlı Kayaaslan'ı eleyen isim oldu.

İşte Benim Stilim yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı cevabını buldu. Eleme gecesinde performansı en düşük olan yarışmacı jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Bu isim Nazlı Sultan Kayaaslan ile Nihal Candan oldu. Hafta içindeki performansa bakılınca jürinin önünde elenmek üzere kalan isim ilk kez elenme potasına giren Nazlı Sultan oldu. İkinci yarışmacıyı ise yarışmacılar belirledi. Ancak isim belirleme büyük bir hesaplaşmaya sahne oldu. Kavga kıyamet sonrasında yarışmacılar arasından Özden Cerrahoğlu ismi çıktı.

JÜRİNİN OYLARI NE OLDU?

Hande Yener 'Nazlı Sultan' elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
İvana Sert 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Uğurkan Erez ise 'Nazlı Sultan' elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu elenen ismi belirleyen oyu verdi. İşte Benim Stilim yarışmasının başından beri favori ismi olan Nazlı Kayaaslan 'ı eledi.