Medya
01 Ağu 2013 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

İŞTE ATV'NİN YENİ SEZON BOMBALARI; HANGİ DİZİLER GELİYOR?

Sabah Günaydın yazarı Yüksel Aytuğ, atv'nin yeni sezona iddialı hazırlandığını belirten bir yazıyı kaleme aldı..

Atv’nin yeni bombaları

Ramazan ayı, atv’ye bereket getirdi.
Kanal, Kim Milyoner Olmak İster?, Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Sahur, Doksanlar ve Kapanmadan Kazan ile reyting listelerinde pek çok kez zirve sevinci yaşadı. atv, dizi kulvarında da yeni sezona iddialı hazırlanıyor.
İşte kanalın yeni sezonda ekrana süreceği dizi bombaları:

UYGUN KARŞINIZDA
Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünde; Kurtlar Vadisi’nde efsane ’Memati’ karakterini canlandıran Gürkan Uygun var. Dizi, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu’da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

BEN ONU ÇOK SEVDİM
Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Pana Film, yine çok konuşulacak bir projenin altına imza atıyor. Dizi, atv ile TRT arasında uzun süre paylaşılamamıştı; sonunda atv’ye nasip oldu. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, İdil Fırat ve Birce Akalay’ın rol aldığı dizi, merhum başbakanlardan Adnan Menderes’in fırtınalı aşk hayatını anlatıyor.

Yassıada duruşmasında kürsüye tanık sıfatıyla çıkarılan genç bir kadın, mahkeme tarafından Adnan Menderes’le ilişkisi konusunda sorgulanmaktadır. Mahkeme, tanık kürsüsündeki kadına; Adnan Menderes’in evli olduğunu bilip bilmediğini, karnındaki bebeği Menderes’in öldürüp öldürmediğini, metres olmaktan utanıp utanmadığını sorar.
Genç kadının tek bir yanıtı vardır: "Ben onu çok sevdim!"
Proje, Adnan Menderes’in Yassıada duruşmasında beraat ettiği tek dava olan bebek davasının tanıklarından Ayhan Aydan’la Adnan Menderes’in o dönem aslında herkes tarafından bilinen ama herkesin sustuğu büyük aşkını anlatıyor.
Menderes’in üzerindeki baskıların en yoğun olduğu dönemde bir davette karşılaştığı opera sanatçısı Ayhan Aydan’la ilk bakışta başlayan duygusal yakınlaşması, büyük ve bir o kadar da sorunlu bir aşkın fitilini ateşleyecektir.
Zira Ayhan Aydan evli ve bir çocuk annesidir. Her ne kadar kocasından ayrılmak üzere olsa da, ilişkinin açığa çıkması her iki cephede de büyük gerilimlerin yaşanmasına sebebiyet verecek ve tüm bu yaşananlardan en çok etkilenen kişi ise Adnan Menderes’in eşi Berrin olacaktır.

’BUGÜNÜN SARAYLISI’
Avşar Film’in yapımcılığında sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya aday olan Bugünün Saraylısı’nda başlıca rolleri Selçuk Yöntem, Onur Tuna, Ali Ersan Duru, Cansu Tosun ve Nazan Kesal paylaşıyor.
Hikayenin özeti ise şöyle:
Ata, servetini kaybettikten sonra, son olarak babadan kalma konağını da satınca büyük bir yıkım yaşar. Bu da yetmezmiş gibi; paragöz karısı Üftade ve aynı kendisi gibi yetiştirdiği kızı Feride de Ata’ya bugünlerinde destek olmaktan öte canını yakarlar.
Ancak Ata için asıl şok, yıllar evvel sevdiği kadınla kaçan Yaşar’ın, konağı satın alıp kızıyla birlikte yaşamaya başlaması olur.
Görünen o ki; Eylül ayı gelip de kanallar ağır toplarını ateşlemeye başladıkça, diziseverler, bu salvo altında zevkten inleyecek.

Yüksel Aytuğ’un yazısının tamamı için tıklayın