İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın…

Astrolojide ismimizin enerjisinin bizim üzerimizde nasıl bir etkide bulunduğuna dair, bazı bilgiler mevcuttur. İsmimizin ve doğum tarihimizin yaşamımızı etkilendiğine dair inançlar da bulunuyor. Peki, isminize göre astrolojide kaderinizin şifresi ne? Rakamlarla hesaplayın! Tüm merak edilenleri sizler için derledik…

İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 1

Zaman zaman herkes ismini merak eder ve mutlaka anlamına bakar. Çoğu zaman bu anlamlar beklentimizi karşılamaz. Peki, astrolojiye göre isminizin ne ifade ettiğini hiç düşündünüz mü?

İsimlerimizin astrolojik boyutta bir anlamı bulunuyor. Adınız, soyadınız, göbek adınız ve doğum bilgileriniz değerlendirmeye alınarak hesaplama yapılıyor. Böylece isminize göre karakteriniz hakkında ipucu çıkıyor. Peki, isimlerin astrolojik anlamı ne? İsminize göre astrolojide kaderinizin şifresi ne?

Bu yazıda numeroloji ve taşıdığımız isimlerin hayata etkileri hakkında bilgilere yer verdik. Siz de verdiğimiz örneklerden yola çıkarak adınızı hesaplayarak hem kendi karakteriniz hem de merak ettiğiniz kişilerin özellikleri hakkında ipucu bulabilirsiniz...

İşte astrolojiye göre isminizin anlamı...

132
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 2

NUMEROLOJİ NEDİR?

Sayı ve harflere kodlanarak, belirli hesaplarla insanların kader ve karakterlerinin hesaplama işlemine numeroloji denir.

232
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 3

Bu işleme Türk İslam kültüründe ebced hesabı denirken, Avrupa'da numeroloji olarak isimlendiriliyor.

332
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 4

Bu çalışma yapılırken ad, soyad, göbek adı, doğum bilgileri gün, ay, yıl şeklinde değerlendirilmeye alınıp sayılar ile kodlanıyor ve kadersel öngörü yöntemleri kullanılıyor.

432