Magazin
31 Ara 2013 11:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

İşte 2013 yılının en çok konuşulan 5 magazin olayı! (Medyaradar- Özel)

2013 yılında en çok hangi magazin olayları ve kimler konuşuldu? İşte en önemli 5 magazin olayı :

İşte 2013 yılının en çok konuşlan 5 magazin olayı :
 
ÜNLÜLERDEN GEZİ PARKI DESTEĞİ
29 Mayıs'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gezi Parkı'nı yıkacağız" açıklaması ile başlayan Gezi Parkı olaylarına ünlü isimlerden destek yağdı. Aralarında Halit Ergenç, Bergüzer Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu, Mehmet Ali Alabora, Onur Akay, Sunay Akın, Harun Kolçak, Merve Boluğur, Burcu Esmersoy gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda ünlü parka giderek gösterilere destek verdi.
 
ÜNLÜLERE NARKOTİK OPERASYONU
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, 26’sı oyuncu ve şarkıcı 48 kişi gözaltına alındı. 6 ilde yürütülen operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Ünlü isimler daha sonra kan ve kıl örneği alınmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Aralarında Özge Özpirinç, Nehir Erdoğan, Engin Günaydın, Sarp Apak, İlker Aksum, Şahin Irmak, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Mehmet Erdem, Orçun Koray Candemir, Burçin Terzioğlu, Kenan İmirzalıoğlu, Ersin Korkut ve Engin Altan Düzyatan'ın da bulunduğu isimler gözaltı süresinin ardından serbest bırakıldı.
 
MERYEM TÜKENDİ
Oyuncu Meryem Uzerli, rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden 'tükenmişlik sendromu' nedeniyle olaylı bir şekilde ayrıldı. Uzerli, dizi ekibinin tüm çabalarına rağmen geri dönmedi. Almanya'ya döndükten sonra Can Ateş ile olan ilişkisi de çıkmaza giren Uzerli, yaşadıkalarını Ayşe Arman ile yaptığı röportajda anlattı. Hamile olduğunu söyleyen ve zor bir süreçten geçtiğini anlatan Meryem Uzerli'nin açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü.
 
DEKOLTE İŞİNDEN ETTİ
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, katıldığı bir televizyon programında, Veliaht programının sunucusu Gözde Kansu'nun kıyafetini “ Bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” sözleriyle eleştirdi. Kanal Yönetimi Hüseyin Çelik'in bu açıklamasının ardından Gözde Kansu'nun işine son verdi. RTÜK ise kıyafetin müstehcen olmadığı yönünde açıklama yaptı.
 
TV8'İ SATIN ALDI 
O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye programları ile ekranlarda olan Acun Ilıcalı Tv8'i satın aldı. Ilıcalı haberi Twitter sayfasına yazdığı "TV8 konusunda Sayın Mehmet Nazif Günal ile anlaştık. Satın alma süreci başladı" notuyla duyurdu.

MEDYARADAR- ÖZEL