Reklam PR
05 Eyl 2013 17:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

İSTANBUL'UN EN YÜKSEK BİNASININ REKLAM HAKLARI HANGİ ŞİRKETE GEÇTİ? (MEDYARADAR- ÖZEL)

İstanbul Sapphire AVM dışı led ekranının reklam, satış ve pazarlama haklarını hangi şirket aldı?

İstanbul Sapphire AVM dışı led ekranının reklam, satış ve pazarlama hakları 1 Eylül 2013 itibariyle Biamedia bünyesine katıldı.
 
Avrupa’nın en yüksek 2. binası İstanbul Sapphire AVM’nin dış led ekranının reklam, satış ve pazarlama hakları sektörün önemli isimlerinden Biamedia bünyesine katıldı. Şuan da Avrupa’nın en büyük led ekranı olma özelliğine sahip olan ekranın reklamlarının satışları, 1 Eylül 2013 tarihi itibariyle Biamedia tarafından gerçekleştirilecek. Reklam verenler tarafından yoğun ilgi gören ekran lokasyon olarak özellikle trafiğin fazla olduğu bir mevkide konumlanmasıyla da dikkat çekiyor.
 
Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Biamedia Genel Müdürü Cem Mengüç,  “Satış ve pazarlama alanında birçok mecrayı bünyesinde bulunduran Biamedia, Sapphire AVM’nin dış led ekranını da portföyüne katarak büyümeye devam etmektedir” dedi. Mengüç sözlerine, “Şirketimiz önemli bir alanda, önemli bir yatırım yaptı. Şu ana kadar indoor alanda digital ekran satışı yapan şirketimiz, Sapphire AVM ile birlikte outdoor led ekran alanın da çalışmalarına ilk adımını attı ve bu yönde de büyüme kararı aldı.Bu tip yeni projelerle reklam verenlerimize hizmete devam etme düşüncesindeyiz" şeklinde devam etti. 
 
Biamedia kimdir?
 
Medya pazarlama ve mecra pazarlamasında uzmanlaşma hedefiyle yola çıkan şirketimiz 2004 yılında faaliyetlerine başladı. 3 yıl süreyle Türk Hava Yolları uçak içi ekranları reklam satışını yaptı.
2012 Mart ayında Sun Express’ in uçak içi ekranlarının reklam satışlarına başlayan Biamedia ayrıca Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı dijital reklam alanlarının satışını yapan Ekran Medya’nın ortaklarındandır.

“Markanız dünyayı dolaşsın” sloganı ile çalışmalarını sürdüren şirketimiz, reklam veren medya  ajanslarına en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktadır, çalışmalarına hızla devam etmektedir.

MEDYARADAR- ÖZEL