Televizyon
29 Kas 2011 19:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:05

İSTANBUL'UN ALTINLARI'NDA BÜYÜK DEĞİŞİM!

ATV'nin komedi dizisi İstanbul'un Altınları'nda büyük bir değişim...

Haluk Bilginer ve Demet Akbağ’ın başrollerini paylaştığı ATV’nin komedi dizisi İstanbul’un Altınları’nda büyük bir değişim yaşandı. Dizinin senaristi değişirken kadroya yeni bir oyuncu dahil oldu...

İstahbul’un Altınları’nda büyük değişim

Geniş Aile’nin senaristi Cüneyt İnay, bundan böyle İstanbul’un Altınları için yazacak.

Dizinin bu akşam yayınlanacak 14. bölümü ise 1 sene ileriye atlayarak devam edecek. Senaryoda yaşanan bu değişim gereği dizi kadrosuna yeni bir isim katıldı. “Eğreti Gelin”, “Pandora’nın Kutusu” ve “Devrim Arabaları” filmlerinin yanı sıra “Ezo Gelin” ve “Canım Ailem” dizilerinde yer alan genç oyuncu Onur Ünsal da artık İstanbul’un Altınları kadrosunda. Dizide Ahmet’in askerden yeni gelen oğlu Ercüment karakterini canlandıracak ve Fahri’nin en yakın arkadaşı olacak.

İşte bu akşam yayınlanacak dizinin özeti:

İsmet’le Reşat artık evliler

İsmet (Demet Akbağ) ve Reşat (Haluk Bilginer) daha fazla aşk gerilimine dayanamayıp ani bir kararla evlenirler ve evliliklerinin üzerinden tam bir yıl geçer.

Ayşegül (Funda Eryiğit) ile Tankut boşanmıştır, Ayşegül boşanmanın ve Tankut’un yaptıklarının şokunu atlatmaya çalışırken karşısına Ercüment (Onur Ünsal) çıkar.

Reşat’ın (Haluk Bilginer) oturduğu ev ve dükkan hariç civardaki her şeyi satın alan Ahmet (Salih Kalyon) ise gözünü Reşat’ın son kalelerine diker fakat Reşat, kendi deyimiyle “Plevne Direnişi” gibi bir direniş gösterir.