İstanbullu Gelin'in finalinde büyük hata! Günler sonra fark edildi

Fenomen dizi İstanbullu Gelin'in finalinde, Süreyya'nın, Faruk ve kızıyla yaptığı Facetime konuşmasındaki büyük hata sosyal medyada dalga konusu oldu.

İstanbullu Gelin'in finalinde büyük hata! Günler sonra fark edildi - Sayfa 1

Star TV'nin severek izlenen başarılı dizisi İstanbullu Gelin 87. son bölümü ile final yapmış ve izleyiciyi hem ağlatmış hem de güldürmüştü. İstanbullu Gelin finalindeki bir sahnede yapılan hata ise sosyal medyanın diline düştü.

17
İstanbullu Gelin'in finalinde büyük hata! Günler sonra fark edildi - Sayfa 2

İçten, samimi, farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile 3 sezondur Star ekranlarında yayınlanan dizi İstanbullu Gelin uzun süre akılda kalınacak bir finalle izleyicisine veda etti. Esma Boran'ın ani ölümü ile sarsılan konakta yaşananları izleyici hem gülerek hem de ağlayarak izledi.

27
İstanbullu Gelin'in finalinde büyük hata! Günler sonra fark edildi - Sayfa 3

Süreyya, şarkıcı olup sahnelere çıkmaya başlamış ve turnedeydi. Annesine babasıyla doğum günü için sürpriz bir pasta yapan Yaz ve Faruk, Süreyya'yı görüntülü aradı. Mutfakta pasta yapan baba-kızın sevimli hallerine, Süreyya çok güldü ama ekran başındakiler de yapılan hataya çok güldü! Görüntülü konuşma sırasında Süreyya, baba kızın izlerken ekrana gelen görüntüde cep telefonunun olması izleyenleri şoke etti! Kamera ile çekilen görüntü, görüntülü telefon ekranı gibi kullanılmıştı ama karşıdaki kişinin böyle bir görüntü izlemesi mümkün değildi! Aslında sahne doğru kare ile başlamıştı. Yani iki kişinin görüntülü konuşmada gördüğü ekran görüntüsü normaldi. Ancak sahnenin devamında araya giren kısa süreli bir görüntüde Faruk'un elinde telefon olan hali bir kaç saniyelik de olsa dikkat çekti. Sahnede direk telefon görüntüsünü kullanmak yerine, kamera açısını kullanınca, ortaya tuhaf bir durum çıktı. Durumu farkeden izleyiciler de sosyal medyada tuhaflığa vurgu yaptılar.

37
İstanbullu Gelin'in finalinde büyük hata! Günler sonra fark edildi - Sayfa 4

Olayı ti'ye alan bir izleyicinin 7 yıl sonrasına ait bu sahneler için yaptığı "teknolojiye bak bee telefonu bile gösteriyor" şeklindeki yorum ise okuyanları güldürdü. Gelen yorumlardan bazıları şöyle:


47