Televizyon
09 Mar 2019 12:33 Son Güncelleme: 09 Mar 2019 12:37

İstanbullu Gelin'e Faruk ve Özgür'ün öpüşme sahnesi damga vurdu!

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde iş seyahatine çıkan Faruk ve Özgür'ün öpüşme sahnesi damga vurdu. Süreyya ise Faruk'a sürpriz yapmak için otele geldiğinde Faruk ve Özgür'ü bornozlu bir halde öpüşürken yakaladı.

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 8 Mart Cuma yayınlanan 75. son bölüm finalinde şaşırtan bir sahne yer aldı. Faruk iş seyahati için Özgür ile aynı otelde kaldı. Süreyya ise sürpriz yaparak Faruk'un oteline geldi.

Ancak bir yanlış anlaşılmadan dolayı Faruk, Özgür'ün odasına gidince Süreyya sürpriz yapmak istediğini eşini öpüşürken yakaladı.

"KEŞKE SANA SARILABİLSEYDİM"

 Süreyya ile mesajlaşan Faruk, 'Keşke sana sarılabilseydim' içerikli aşk mesajını yanlışlıkla Özgür'e yollayınca ortalık karıştı. Faruk'tan hoşlanan Özgür mesajı görünce havalara uçtu.

KOCASINI BİR KADINLA ÖPÜŞÜRKEN YAKALADI

Faruk durumu izah etmek için Özgür'ün odasına geldi. Özgür kapıda Faruk'u görür görmez öpüşmeye başladı. O sırada kata gelen Süreyya, Faruk ve Özgür'ü otel odası kapısında üzerlerinde bornozlarıyla öpüşürken gördü.

 Gördüğü manzara karşısında şoke olan Süreyya koşarak otelden ayrıldı. İstanbullu Gelin yeni bölümde ise Faruk'un bu durumu nasıl izah edeceği ve Süreyya'nın ne yapacağı merak konusu oldu.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Fikret, Okan'ın İpek'e açıldığını öğrenince herkesi şaşırtacak bir adım atar. Faruk ve Adem, Fikret için endişelendiğinden harekete geçerler fakat gerçek onların tahmin ettiği gibi değildir. Yaşananlar Faruk ve Süreyya ilişkisinde de gerilim yaratır. İpek'in kararı ise aile için yeni bir dönemi başlatacaktır. Faruk'un iş için Özgür ile şehir dışına çıkması ve yaşanan yanlış anlaşılmalar onu dört koldan sıkıştıracaktır.