Gündem
10 Mar 2023 00:13 Son Güncelleme: 10 Mar 2023 00:19

İstanbul'da tramvay raydan çıktı!

İstanbul'da akşam saatlerinde Cevizlibağ'da tramvay raydan çıktı. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı olayın ardından Metro İstanbul, Topkapı-Akşemsettin istasyonları arasında seferlerin İETT otobüsleri tarafından yapıldığını duyurdu.

Bağcılar'dan Kabataş'a giden tramvay saat 21.30 sıralarında Cevizlibağ'da raydan çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve İBB ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken, Topkapı-Akşemsettin istasyonları arasında sefer yapılamadığı öğrenildi. Bu istasyonlara gidecek olan yolcular ise İETT otobüslerine aktarılıyor.

"BAŞIMIZIN ÇARESİNE BAKACAĞIZ"
Seyitnizam İstasyonu'ndan Cevizlibağ'a kadar yürüyen Mesut Yıldız "Ben Yusufapaşaya gidecektim. Tramvayda raydan çıkmış. Buradan sonra artık başımızın çaresine bakacağız" dedi.

"ÜCRETSİZ İETT OTOBÜSLERİ HİZMET VERİYOR"
Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda seferlerimiz geçici bir süre için Bağcılar-Akşemsettin ve Topkapı-Kabataş istasyonları arasında yapılmaktadır. Sefer yapılamayan Topkapı-Akşemsettin istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir" ifadeleri yer aldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

 

ETİKETLER
#istanbul #tramway #iett