İstanbul'da sokak ortasında korkunç kadın cinayeti

İstanbul Esenyurt'ta korkunç bir cinayet işlendi. Alpaslan Ç., metrobüsten inen Kader G.'yi saçlarından sürükleyerek ara sokağa götürdü. O anlarda çevredekiler hiçbir müdahalede bulunmadı. Alpaslan Ç., ara sokakta Kader G.'yi boynundan vurarak öldürdü. Alpaslan Ç. daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

İstanbul'da sokak ortasında korkunç kadın cinayeti - Sayfa 1

İstanbul Esenyurt'ta Alpaslan Ç., metrobüsten inen Kader G.'yi ara sokağa zorla götürüp boynuna ateş ettikten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ikiliden Kader G. hayatını kaybederken Alpaslan Ç.'nin tedavisi sürüyor. Kader G.'nin ara sokağa zorla götürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

16
İstanbul'da sokak ortasında korkunç kadın cinayeti - Sayfa 2

Olay, saat 19.30 sıralarında, Turgut Özal Mahallesi 116 Sokak'ta meydana geldi. Kader G., Haramidere Sanayi Metrobüs Durağı'nın üst geçidinden indikten sonra Alpaslan Ç.'nin yanına geldi. Alpaslan Ç., saçından ve kolundan sürükleyerek götürdüğü Kader G.'nin boynun silahla ateş etti. 

26
İstanbul'da sokak ortasında korkunç kadın cinayeti - Sayfa 3

Alpaslan Ç. ardından aynı silahla kendine ateş ederek, intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

36
İstanbul'da sokak ortasında korkunç kadın cinayeti - Sayfa 4

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan iki kişiyi de hastaneye kaldırdı. Kader G., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Alpaslan Ç.'nin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

46