Gündem
26 Mayıs 2015 23:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

İstanbul'da korkunç kaza! Tramvay otomobili biçti: 2 CNN TÜRK çalışanı yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışan otomobil ile tramvay kafa kafaya çarpıştı. İkiye bölünen araçta bulanan CNN Türk çalışanı 2 kişi yaralandı.

Kaza, Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta tramvay yolu üzerinden karşıya geçmek isteyen 34 FU 7786 plakalı otomobil, o sırada Güngören istikametinde ilerleyen Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvayla çarpıştı. Otomobili altına alan tramvay güçlükle durabildi. Kaza sonucu ikiye bölünen otomobildeki CNN Türk muhabiri Safiye Işıklı ile internet editörü Hüseyin Cem Öznurlular araç içinde sıkıştı. Vatandaşlar olayı itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Işıklı ile Öznurlular'ı kurtardı. Yaralılar, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SEFERLER DURDU
Kazanın ardından tramvay seferleri dururken, yolda da uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.



ÖDÜLLÜ MUHABİR

Kazada ağır şekilde yaralanan CNN Türk muhabiri Safiye Işıklı kimseye röportaj vermemesiyle bilinen ünlü Kürt sanatçısı Ciwan Haco'yla Türkiye'ye geldikten sonra ilk kez görüşerek bir habercilik başarısına imza atmıştı. Işıklı Türkiye'deki iş kazalarına dikkat çeken "Önce İş Güvenliği" isimli haber dizisiyle İstanbul Tabipler Odası'nın en iyi araştırma haber ödülüne layık görülmüştü.