Gündem
11 Oca 2023 09:28 Son Güncelleme: 11 Oca 2023 09:48

İstanbul'da kan donduran olay: Hamile yengesini ve arkadaşını öldürdü

İstanbul Başakşehir’de arsa meselesi yüzünden aralarında husumet olan abisinin evini basan şahıs, hamile yengesini silahla vurarak öldürdü. Şahıs olay yerinden kaçtığı sırada arabada tartıştığı arkadaşını da öldürerek katliam yaptı.

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Narlı Sokak'ta geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, abisi ile arasında arsa satışı nedeniyle husumet bulunan Şahin T., gece geç saatlerde abisinin evinin önüne geldi. Şahin T., önce havaya sonra da kapıya doğru birkaç el ateş açtı. Bu sırada kapının arkasında bulunan hamile yengesi Sunay Taş (25), göğsünden ve karnından vurularak ağır yaralandı. Ağır yaralanan kadın olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sunay Taş

ARKADAŞINI DA ÖLDÜRDÜ
Yengesini vurduğunu fark eden Şahin T., kendisini aşağıda bekleyen arkadaşı Turgay Akyıldız'ın aracına binerek olay yerinde uzaklaştı. Araç içinde arkadaşıyla tartışma yaşayan şahıs, arkadaşı Akyıldız'ı da araç içinde vurarak öldürdü.

Turgay Akyıldız

Katil zanlısı, olay yerinden yaya olarak kaçıp bir evde saklandı. Polis ekipleri, arkadaşını ve yengesini öldüren Şahin T.'yi saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Şahin Taş