Gündem
27 Mayıs 2022 11:21 Son Güncelleme: 27 Mayıs 2022 14:08

İstanbul'da dehşet evi! Eski kız arkadaşı ve sevgilisini öldürüp intihar etti

İstanbul'un Şişli ilçesinden dehşete düşüren bir haber geldi. Bir evde 3 kişi ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyulduğu aktarıldı. Yapılan incelemede Y.S.B. adlı saldırganın, eski kız arkadaşı B.V. ile birlikte yaşadığı Ö.A.'yı öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

Şişli Fulya'da sabah saatlerinde bir evde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sabah saatlerinde silah seslerinin geldiği belirtilen evde yapılan inceleme sonucunda Y.S.B. adlı saldırganın, eski kız arkadaşı B.V. ile birlikte yaşadığı Ö.A.'yı öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi. Bina önüne gelen ölenlerin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

SİLAH SESLERİ DUYULDU
Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR
Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

 ESKİ KIZ ARKADAŞI VE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu. İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)'yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi. Olay yerinde inceleme devam ediyor.