Gündem
08 Oca 2020 17:43 Son Güncelleme: 08 Oca 2020 18:41

İstanbul'da bir AVM'de çatı çöktü! 3 yaralı

İstanbul Zincirlikuyu'da bir kafenin çatısı çöktü. Çökme sonucu 3 kişinin yaralandığı olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan bir AVM içindeki kafenin çatısı henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Çökme sonucu kafede bulunan bazı müşterilerden yaralananlar oldu. İlk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

3 KİŞİ YARALANDI
Zincirlikuyu'da bulunan AVM'de asma tavan, kafede oturanların üzerine çöktü. Olayda ilk belirlemeye göre 3 kişi yaralandı.

İNCELEME SÜRÜYOR
Saat 15.45 sıralarında asma tavan henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Çökme sonucu kafede bulunanlardan 3'ü hafif yaralandı. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevkedildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

ZORLU GAYRIMENKUL'DEN AÇIKLAMA 

Zorlu Center'de meydana gelen olayla ilgili olarak Zorlu Gayrımenkul Yönetimi'nden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, " Zorlu Center’da bugün saat 15.30’da henüz belirlenemeyen bir nedenle Meydan Katı ortak alanın bir bölümünde asma tavan düşmesi meydana gelmiştir.Ekiplerimizin hızla müdahalesinin ardından ilgili alan tahliye edilmiş, yaralananlarla ilgilenilerek kontrol amaçlı çevre hastanelere götürülmüştür.Gelişmeler paralelinde kamuoyu ile bilgi paylaşmaya devam edeceğiz." denildi.