İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Cadde ve sokaklar bir anda beyaza büründü

Bir süredir beklenen kar İstanbul'a düştü. Pek çok ilçede cadde ve sokakların bembeyaz olduğunu gören vatandaşlar, sosyal medyadan cep telefonlarıyla çektiği kar manzaralarını paylaştılar.

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Cadde ve sokaklar bir anda beyaza büründü - Sayfa 1

Ülkemizin pek çok şehrinde etkisini hissettiren kar İstanbul'a da uğradı. Havaların soğuması ile günlerdir beklenen kar yağışı, kentin birçok ilçesinde sokak ve caddeleri beyaza bürüdü.

114
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Cadde ve sokaklar bir anda beyaza büründü - Sayfa 2

İSTANBUL'DAN KAR MANZARALARI

Yaşadıkları yerlerde kar yağdığını sevinçle sosyal medyadan duyuran vatandaşlar, cep telefonlarıyla çektikleri görüntüleri büyük bir heyecanla paylaştı.

214
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Cadde ve sokaklar bir anda beyaza büründü - Sayfa 3

BİRÇOK İLÇEDE AYNI HEYECAN YAŞANDI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde şehrin pek çok ilçesinde benzer manzaraların yaşandığı görüldü. Bu bölgeler arasında Başakşehir öne çıkarken, Seyrantepe, Kayaşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Sultangazi, Arnavutköy ve Esenyurt'da da karın etkisini artırdığı gözler önüne serildi.

314
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Cadde ve sokaklar bir anda beyaza büründü - Sayfa 4

"DAKİKALAR İÇİNDE ARABALARIN ÜZERİ BEMBEYAZ OLDU"

Kar yağışının çok olduğunu söyleyen Ramazan Sezer Yaman, "Arnavutköy Haraççı burası, burada kar yağıyor. Dakikalar içinde arabaların üzeri bembeyaz oldu. Bu sefer çok yağıyor, ben askerdeydim, ilk defa bu kadar kar yağışı görüyorum" dedi.

414