Gündem
24 Kas 2021 22:09 Son Güncelleme: 25 Kas 2021 10:26

İstanbul metrosunda dehşet anları! Kadın yolcuya küfürler savurup bıçakla saldırdı!

Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada, erkek elindeki bıçakla kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metro hattı Bostancı durağında, bıçaklı bir şahsın yolcuları sinkaflı küfürlerle tehdit ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

 KADIN YOLCUYU AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLERLE TEHDİT ETTİ

Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, eli bıçaklı saldırganın küfürler ettikten sonra metrodan çıktığı görülüyor. Ancak dışarı çıkmasının ardından kısa bir süre sonra geri metroya dönen şahıs, kadın bir yolcuya bıçak doğrultarak ağır küfürlerle tehdit etmeye devam ediyor.

 YOLCULAR DEHŞETİ YAŞADI

Kadın yolcunun "Bıçağını bırak" sözlerine bıçağını savurarak karşılık veren "Senin suratını keserim" diyen adam, diğer yolculara da adeta dehşeti yaşattı. Saldırgan daha sonra tren kapılarının kapanmasıyla gözden kaydoldu. O anlar trende bulunan diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntüler kısa zamanda sosyal medyada yayılarak büyük tepki çekti.