Gündem
13 Eyl 2014 14:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

İstanbul Medya Akademisi yeni eğitim yılına başlıyor

Türkiye'nin yeni medya merkezi olan İstanbul Medya Akademisi, Ekim ayında yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak.

ALANINDA UZMAN İSİMLER EĞİTİM VERECEK
İstanbul Medya Akademisi'nin öğrencileri, her bir dersi alanında uzman, sektörün deneyimli kadroları eşliğinde uygulamalı olarak öğrenir. Ayrıca projeleri ile öne çıkan başarılı öğrencilerinin kendi projelerine yapım ve uygulama destekleri verir. Fikir ve projeleri ile öne çıkan öğrencilerinin ulusal ve uluslararası platformlarda yer alabilmeleri için mevcut imkanlarını seferber eder.

EĞİTİM VERECEK İSİMLER

İstanbul Medya Akademisi bünyesinde; Meltem Cumbul, Devrim Yakut, Gökhan Tiryaki, Semir Aslanyürek, Koray Demir, Mahmut Fazıl Coşkun, Tarık Tufan, Hasan Kaçan, Turan Kışlakçı, Saadet Oruç, Seval Çöpür, Oğuz Koloğlu gibi alanlarında başarılı isimlerin eğitim verecek.

NEW YORK FİLM ACADEMY İLE MARMARA ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ VAR
Aynı zamanda etkin bir yapım evi olan İstanbul Medya Akademisi, New York Film Academy ve Marmara Üniversitesi gibi önemli okullarla yaptığı işbirliği ile bu üretim süreçlerine öğrencilerini dahil ederek geleceğin seçkin medyacılarının doğmasını sağlar.

SON BAŞVURU TARİHİ 25 EYLÜL
İstanbul Medya Akademisi’ nin, öğrencilerin taleplerini dile getirebilecekleri, amaçlarını gerçekleştirebilecekleri, hedeflerini güçlendirebilecekleri uygun programlara başvurular için son katılım tarihi 25 Eylül olarak belirtildi. Başvurularınızı www.medyaakademisi.com.tr adresinden ya da 0 212 452 66 66 telefon numarasından yapabilirsiniz.