Politika
01 Şub 2024 00:53 Son Güncelleme: 01 Şub 2024 00:54

İstanbul için anketler ne diyor? Murat Kurum canlı yayında açıkladı

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, tv100'de ekranlarında soruları cevapladı.

Tv100 ekranlarında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan İBB adayı Murat Kurum, "Anket sonuçlarında iki puan gerideydik, şu an 1,5 puan öndeyiz" ifadelerini kullandı.

Murat Kurum'un açıklamalarından satır başları:

"İSTANBUL'DAKİ COŞKUYU HER YERDE GÖRÜYORUM"

Yoğun bir şekilde sahayadayız. Yoğun bir mesai içerisindeyiz. 59 gün kaldı seçime. İlk günden itibaren çarşıda, pazarda esnafımızın yanında çalışma temposu yürütüp İstanbullular ile kucaklaşıyoruz. İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum. Gittiğimiz her sokakta yapılması gereken çalışmaları yapıyoruz.

"MEVCUT YÖNETİM KENDİSİNİ DAĞLARIN TEPESİNDE GÖRÜYOR"

Mevcut yönetim kendisini dağların tepesinde görüyor, 8-10 puan önde görüyoruz tavrındalar. Kendilerini farklı konuma oturtmaya çalıştılar. İstanbul'a odaklanmadıkları için farklı meselelerin peşinden koştular. Rakiplerini İstanbul'a aramadılar. 8-10 puan kendilerini önde görüyorlardı.

"İKİ PUAN GERİDEYDİK, ŞU AN 1,5 PUAN ÖNDEYİZ"

Biz adaylıktan sonra anket yaptık 2 puan gerideydik. Lansmandan 1 hafta önce anket yaptırdım. Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle. Bu yaptığımız ankette DEM Parti ve YRP aday gösteriyor. Biz rehavete kapılmadan tüm İstanbullularla birlikte 31 Mart'ta gerçek belediyecilik vizyonuyla eserlerimizi gerçekleştireceğiz. İstanbul buna hazır. El birliği içerisinde 31 Mart'ta bir zaferi kutlayacağız.