Gündem
27 Tem 2021 14:45 Son Güncelleme: 27 Tem 2021 15:25

İstanbul Beyoğlu'nda silahlı saldırı: 3 ölü 1 yaralı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde husumetli kişilerin düzenlenlediği silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İstanbul Beyoğlu'daki Örnektepe Mahallesi'nde saat 13.45 sıralarında silahlı bir grup şahıs, husumetli oldukları kişilere silahlarla saldırdı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Örnektepe Mahallesi'nde saat 13.45 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, silahlı bir grup şahıs, mahallede dehşeti yaşattı. 

Dünürlerin buluşmasıymış!

Beyoğlu'nda 3 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırının detayları ortaya çıktı. Dünür olan iki aile arasında çıkan tartışmada bacağından vurulan yaralı şahsın, silahıyla 3 kişiyi öldürdüğü öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre olay Örnektepe Mahallesi Kanarya Sokak'ta yaşandı. Dünür olan şahıslar, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlar çekildi. Bir kişi bacağından vurularak yaralandı. Bacağından vurulan şahıs ise silahıyla 3 kişiyi vurarak öldürdü.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gözaltına alınan yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.