Televizyon
16 Eyl 2011 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

İSRAİLLİ SPİKERDEN KÜSTAH MAÇ ÇIKIŞI!

Beşiktaş'ın İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımını İstanbul'da 5-1 yendiği maç İsrail devlet televizyonunda.

Beşiktaş’ın İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımını İstanbul’da 5-1 yendiği maç sırasında, İsrail’in devlet televizyonu Kanal 1,canlı yayın yaptı.

ÖNCE MAHMUD ABBAS HABERİNİ VERDİLER
Televizyonun ana haber saatinde, Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, Filistinliler’in BM’nin 194 üye devleti olarak tanınma başvurusunu BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurulu Başkanlığı’na iletilmek üzere BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun’a sunacağı haberi yer aldı.

"MACCABİ İSRAİL’İN ADINA ÖZRÜ YERİNE GETİRDİ"
Ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun da BM Genel Kurulu’na katılmaya karar verdiğini anlatan Kanal 1’in önde gelen programcı ve siyasi yorumcularından Ayala Hasson, konuyu Türkiye’nin Mavi Marmara nedeniyle İsrail’den özür talebine getirdi ve gülerek, ’’Maccabi Tel Aviv, İstanbul’da maçı 5-1 kaybetti. İsrail’in adına özrü yerine getirdi’’ dedi.

9 insanımızın hayatını kaybettiği Mavi Marmara olayını ilgili olarak bir spor karşılaşmasının sonucuyla bir tutan, üstelik de bunu gülerek yapan devlet televizyonu sunucusu, karşılaşmayı İsrail’de izleyen Türk vatandaşlarından da bir hayli tepki aldı...


ETİKETLER
#spiker #israil #maç