Tuba Ünsal saçımı çekti, Caner tokat attı!

İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas ile 2 yıldır evli olduğu iş insanı Caner Karaloğlu'nun çekişmeli boşanma süreci hala devam ediyor. İddiaya göre; Mas, eşi ile eşinin 8 aydır aşk yaşadığı Tuba Ünsal'dan şiddet gördü. Tasarımcı, yaşanan olay sonrası suç duyurusunda bulunarak Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı.

Tuba Ünsal saçımı çekti, Caner tokat attı! - Sayfa 1

İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas, iş insanı Caner Karaloğlu’na aşık olunca 2014’te İstanbul’a yerleşmişti. Kızları Mia 2016’da doğdu, 2017’de evlendiler. Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Şubat 2018’de ayrıldılar. Çiftin boşanma davaları ise hala devam ediyor.

19
Tuba Ünsal saçımı çekti, Caner tokat attı! - Sayfa 2

Karaloğlu 8 aydır Tuba Ünsal ile birlikte. Çiftin nafaka, tazminat, mal paylaşımı ve velayet savaşıyla geçen çekişmeli dava dosyalarına şok bir olay daha eklendi.


29
Tuba Ünsal saçımı çekti, Caner tokat attı! - Sayfa 3

Elisabeth Mas, 28 Ağustos Çarşamba akşamı Tarabya ve Bebek’teki 2 ayrı mekanda hem eşi Caner Karaloğlu hem de sevgilisi Tuba Ünsal tarafından şiddete maruz kaldığını iddia etti.

39
Tuba Ünsal saçımı çekti, Caner tokat attı! - Sayfa 4

Caner Karaloğlu ile Tuba Ünsal’ın ‘kasten yaralama, hakaret, tehdit ve aile yükümlülüğünü ihmal’ suçlarından ceza almaları için İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

49