Gündem
02 Ağu 2011 16:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

İSMET BERKAN TWITTER'DA TARAF YAZARLARIYLA FENA KAPIŞTI!

Dursun Çiçek'in andıç itirafıyla birlikte İsmet Berkan'ın attığı o manşet ortaya çıktı. Yıldıray Oğur sıkıştırdı, Berkan itiraf etti.

Dursun Çiçek’in andıç itirafları, medyanın günah defterini de açtı

Taraf’tan Yıldıray Oğur, Dursun Çiçek’in itiraflarını değerlendiren İsmet Berkan’a kendi günahını hatırlattı. İkili arasında başlayan "manşet" atışmasına Markar Esayan da dahil oldu. İsmet Berkan sonunda pes edip itiraf etti:

İşte sanal alemdeki o atışma:

Yıldıray Oğur : İsmet Berkan da bugün internet andıcını yazmış. Radikal zaten konunun başından beri takpiçisi olmuştu....(Yıldıray Oğur bu mesaja yukardaki Radikal manşetini linkledi)

İsmet Berkan : Yildiray bu mansetin tarihi ne, sizin internet andicini ortaya cikardiginiz tarih ne?

Yıldıray Oğur : Bu manşeti doğrulanan paksüt-başbuğ buluşması haberimiz üzerine atmıştınız.

İsmet Berkan : O manseti savunmayacagim, savunmuyorum da ama bel altindan vurma, buna ihtiyacin da yok, cunku aramizda en başıdiklerden birisin....

Yıldıray Oğur : Bel altı vurmak için değil. Askerin hükümetin günahını yazdınız medya da masum değil demek için hatırlattım.

Markar Esayan : Çok samimi soruyorum, senin iyi ve vicdanlı bir gazeteci olduğunu bildiğim için. Niye attınız o manseti?

İsmet Berkan : Tam 15 bin tane manset attim gorev surem boyunca, boyle pismanlik duydugum ve savunmadigim iki ya da uc tane var...

*Boyle bir gunah siralamasi yapsak benim yonettigim donemdeki radikal ilk ona bile giremez.

 Tarih : 11 Haziran 2008
Radikal’in başında o zaman İsmet Berkan var.
Ve Radikal bu manşetle çıkıyor: