Gündem
05 Eyl 2022 18:13 Son Güncelleme: 05 Eyl 2022 18:16

İsmailağa Cemaati hocasından Gülşen için olay sözler! "Madem güzelsin..."

Şarkıcı Gülşen'in imam hatip mezunlarıyla ilgili söylediği sözlerin yankıları sürüyor. Son olarak İsmailağa Cemaati'nin hocalarından Hüseyin Çevik, Gülşen'i hedef alarak, "Soyunmaya ne gerek var. Madem güzelsen yüzünü sergile, k…ı niye sergiliyorsun" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Gülşen, Nisan ayındaki bir konserinde imam hatip mezunları ile ilgili söylediği sözler sonrası birçok kişinin tepkisiyle karşılaşmış, sonrasında hakkında soruşturma başlatılmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 4 gün kadar cezaevinde kalan şarkıcı Gülşen, daha sonrasında tahliye edilmiş ve ev hapsi cezasına çarptırılmıştı.

Gülşen'in tahliye olması sonrası olayın yankıları hala devam ederken son olarak İsmailağa Cemaati hocalarından Hüseyin Çevik, yaptığı ile konuşmasında Gülşen'i hedef alarak sert sözler sarf etti.

“SOYUNMAYA NE GEREK VAR?”

Hüseyin Çevik yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Soyunmaya ne gerek var. Madem güzelsen yüzünü sergile, k…ı niye sergiliyorsun millete. Yüzünden piyasa yapamıyor musun da sahnelerde, kliplerde soyunuyorsun?"

Hüseyin Çevik, Youtube'da yayınlanan videosunda şarkıcıların hepsinin ahlaksızlık konusunda birbirleriyle yarıştığını söylerken konuşmasını şu şekilde tamamladı:

Ahlaksızlık almış başını gidiyor. Bugün şarkıcıların hepsi birbiriyle yarışıyor. Gülşen meselesini konuştuk geçen gün. Orada soyundu, burada soyundu, bayrak açtı rabbim onu hapse tıktı. Bir iki gün kaldı, neyse ne. Kaldı sonuçtu. O darlığı Allah ona gösterdi. Soyunmaya ne gerek var. Madem güzelsen yüzünü sergile, k…ı niye sergiliyorsun millete. Yüzünden piyasa yapamıyor musun da sahnelerde, kliplerde soyunuyorsun. El alemin adamını, sapığını yoldan çıkarıyorsun, utanmıyorsun. Ondan sonra ‘bu insanlar sapık’ diyorsunuz. ‘İmam hatipli sapık diyor’ bir de. Senden ala sapık mı var? Dertleri başka.

GÜLŞEN NE DEMİŞTİ?

Şarkıcı Gülşen, Nisan ayında verdiği bir konserinde ekip arkadaşlarının birinden bahsederek "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanmıştı. Aradan geçen 4 ayın ardından bu sözleri yeniden gündeme gelen Gülşen için soruşturma başlatılmış ve şarkıcı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Gülşen, cezaevinde 4 gün kaldıktan sonra tahliye edilmiş ancak ev hapsi cezasına çarptırılmıştı.

GÜLŞEN'İN İFADESİ

Söz konusu olayın ardından şarkıcı Gülşen ifadesinde imam lakaplı Miraç isimli arkadaşı ile şakalaştığını söylemişti.

İşte Gülşen'in ifadesi:

Ben 25 yıllık sanatçıyım. Benim müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Benim kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan “Miraç” isimli arkadaşımın lakabı “imamdır”. Arkadaşlarla kendi aramızda ‘aptal, salak, sapık' olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Miraç'ın soy ismini ve iletişimini hatırlamıyorum. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur. Bu konuşma, konserin hatırlamadığım bir aşamasında muhtemelen şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen bir konuşmadır. Ben orkestrama hitaben “beni seyircilerinin arasında omuzlarınızda taşıyın” demem üzerine bana okrestra arasından “seni imam taşısın” şeklinde cevap gelince bahse konu konuşma Miraç'la aramızda geçmiştir. Bu konuşma konsere katılanlara ya da medyaya hitaben yaptığım bir konuşma değildir. Ben ülkesini seven, fırsat eşitliğine inanan, kimseyi ayırıp örselemeyen bir sanatçıyım.