Spor
23 Nis 2024 08:19 Son Güncelleme: 23 Nis 2024 08:21

İsmail Yüksek için dev teklif! Fenerbahçe'den şok karar…

Trendyol Süper Lig'de yoluna ikinci sırada devam eden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertlilerde şampiyonluğun yanı sıra gelecek sezon çalışmaları da devam ederken, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek'e dev bir talip çıktı. Fransız devi, yıldız oyuncu için teklif yaparken, Fenerbahçe'nin yanıtı da belli oldu.

Trendyol Süper Lig'de yoluna ikinci sırada devam eden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor...

Sarı lacivertlilerde şampiyonluğun yanı sıra gelecek sezon çalışmaları da devam ederken, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek'e dev bir talip çıktı. Fransız devi, yıldız oyuncu için teklif yaparken, Fenerbahçe'nin yanıtı da belli oldu. İşte tüm detaylar...

Bu sezon hem Fenerbahçe hem de Milli Takım formasıyla üst düzey bir performans sergileyen İsmail Yüksek konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Takvim'in haberine göre devre arasında genç yıldızın transferi için sarı-lacivertli yönetimle masaya oturan Lyon'un yeni bir hamle yaptığı öğrenildi.

RAKAM YÜKSELDİ AMA...

Fransız kulübünün geçtiğimiz günlerde İsmail için Fenerbahçe'ye 12 milyon Euro ve bonuslar içeren bir teklif yaptığı belirlendi.

Lyon'un devre arasında 8 milyon Euro ve bonuslar içeren teklifi kabul edilmemişti.

Bu kez rakam yukarıya çekilse de sarı-lacivertliler'in yine olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.

DEĞERİ KATLANABİLİR

Yönetimin hem İsmail Yüksek için minimum 20 milyon Euro istediği hem de Euro 2024 düşünülerek böyle bir karar verildiği öğrenildi.

Almanya'daki turnuvada Milli Takımımız'ın 11 oyuncusu olması beklenen İsmail'in olası bir yüksek performansında değerinin artacağı düşünülüyor.

YİNE GELECEKLER!

Alınan bilgilere göre Lyon önümüzdeki günlerde daha yüksek bir rakamla Fenerbahçe'nin kapısını çalabilir.

Ancak rakam 20 milyon Euro seviyesine gelmediği sürece yönetimin milli futbolcunun satışına asla sıcak bakmayacağı konuşuluyor.